Η ΘΕΣγάλα μπαίνει στα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας

Τη δραστηριότητα διανομής των προϊόντων του επεκτείνει στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, ο θεσσαλικός συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα.

Η συνεργασία που ξεκίνησε από τα μέσα Απριλίου, αφορά αρχικά τη διάθεση των προϊόντων ΘΕΣγάλα σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας στους νομούς Αττικής, Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Τα προϊόντα που ήδη διατίθενται είναι γάλα, γιαούρτι καθώς και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα του συνεταιρισμού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συνεργασία με την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς τη ριζική αναδιάρθρωση που επιθυμεί να υλοποιήσει ο ΘΕΣγάλα, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας ή υποκαθιστώντας, όπου χρειάζεται, τα σημεία πώλησης των αυτόματων πωλητών γάλακτος της εταιρείας.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά από το 1971 και απαριθμεί 161 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, απασχολώντας περισσότερους από 4.800 υπαλλήλους..

Υπενθυμίζεται πως ο θεσσαλικός συνεταιρισμός έχει ήδη ξεκινήσει συνεργασία με την αλυσίδα Σκλαβενίτης από τις αρχές Απριλίου στην Αττική και αφορά αρχικά στη διάθεση γάλακτος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.