Βορίδης: Η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βορίδης: Η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα

Ως «τον μεγαλύτερο πολιτικό ψεύτη της ελληνικής ιστορίας» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Μάκης Βορίδης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό τον οποίο «δεν πιστεύει κανείς εκτός από τα έμμισθα τρολ του διαδικτύου και τους δηλητηριασμένους από ιδεολογικό μίσος αριστερούς που ονειρεύονται την ταξική αντεκδίκηση».

Σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί την κυβέρνηση «της πρώτης φοράς Αριστεράς» ότι «αποδείχθηκε εξαιρετική στις ψεύτικες υποσχέσεις»: «Όλοι τις έχουμε ακόμη νωπές στη μνήμη μας: την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τη δέκατη τρίτη σύνταξη, την αύξηση του κατώτατου μισθού, τις δήθεν μόνιμες παροχές των 20 δισ.».

«Αλλά δυστυχώς για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι Έλληνες γνωρίζουν και την σκληρή πραγματικότητα: την υπερβολική φορολογία που μαζί με τις ασφαλιστικές εισφορές ξεπερνά το 75% του μεσαίου εισοδήματος, την αυξημένη εγκληματικότητα, την καταστροφική μεταναστευτική πολιτική, τους νεκρούς στην Μάνδρα και στο Μάτι, την προκλητικά ευνοϊκή μεταχείριση των τρομοκρατών, την αθλιότητα της συμφωνίας με τα Σκόπια, την επιλογή ταυτότητας φύλου κατά βούληση, την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια, το ξεθεμέλιωμα κάθε μεταρρύθμισης στην δημόσια παιδεία, την επαναφορά του πανεπιστημιακού ασύλου, την κατατρομοκράτηση κάθε ελεύθερης συνείδησης στη δικαιοσύνη και στην δημοσιογραφία, την δέσμευση της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια. Και δυστυχώς όλα αυτά δεν τα θυμόμαστε απλώς, αλλά τα ζούμε» λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βορίδης υποστηρίζει πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα» και «Ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας» εκτιμά ο κ. Βορίδης και καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές.

Σε ερώτηση για πιθανούς άσους που διατηρεί ο πρωθυπουργός στο μανίκι του ενόψει ΔΕΘ, ο Μάκης Βορίδης σημειώνει ότι «Όταν είσαι κυβέρνηση, δεν εξαγγέλλεις, νομοθετείς. Καμία ΔΕΘ δεν σου χρειάζεται. Πας στο Κοινοβούλιο και νομοθετείς όλα τα παραπάνω. Αλλιώς είσαι ο γνωστός Τσίπρας που όλοι γνωρίζουμε και οι περισσότεροι απεχθανόμαστε: ο ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης».

Ο Μάκης Βορίδης εκφράζει τη βεβαιότητα πως η ΝΔ θα υλοποιήσει το σχέδιό της για μείωση της φορολογίας καθώς θα επιταχύνει, όπως λέει, δραστικά την ανάπτυξη, θα υποστηρίξει ουσιαστικά την ιδιωτική οικονομία και κυρίως τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, και θα προσελκύσει επενδύσεις από ελληνικά και διεθνή κεφάλαια, καθώς θα διαπραγματευτεί τη μείωση των στόχων για πρωτογενή πλεονάσματα.

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα είναι υποψήφιος στην Α' Αθήνας, ο κ. Βορίδης απαντά ότι έχει ζητήσει από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος στην Ανατολική Αττική. «Εκλέγομαι 11 συνεχόμενα χρόνια στην περιφέρεια αυτή, οι συμπολίτισσές και οι συμπολίτες μου με έχουν κατ' επανάληψιν τιμήσει και τους χρωστάω πολλά. Έχω οικοδομήσει μαζί τους προσωπικούς δεσμούς που υπερβαίνουν την πολιτική. Είναι λοιπόν τιμή μου και χαρά μου να υπηρετώ τη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια και όσο το επιθυμούν οι συναγωνιστές και οι συναγωνίστριές μου θα συνεχίσω να το πράττω», καταλήγει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider