Γεωργιάδης: «Ρουσφέτι» Τσίπρα η μεταγωγή Κουφοντίνα στο Βόλο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γεωργιάδης: «Ρουσφέτι» Τσίπρα η μεταγωγή Κουφοντίνα στο Βόλο

«Ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας για σχέσεις συναλλαγής του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, με πιο πρόσφατη εξέλιξη το «ρουσφέτι» της μεταγωγής του «Λουκά» της 17 Νοέμβρη στις αγροτικές φυλακές Βόλου.

«Δεν έγινε απλώς μεταφορά του σε άλλη φυλακή αλλα σε αγροτική φυλακή. Αυτό σημαίνει ότι περνάει πολύ καλύτερα και δεύτερον με τους όρους εργασίας μπορεί να βγει γρηγορότερα», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ανατιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, «ο Κουφοντίνας έλαβε μια τρομερή εξυπηρέτηση από τον Αλέξη Τσίπρα. Το γιατί έγινε αυτό, η κυβέρνηση δεν το έχει εξηγήσει επαρκώς. Έχουμε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρες υπέρασπισης στη δίκη της "17 Νοέμβρη", έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ που άλλαξε τον νόμο για να μην γίνουν οι φυλακές τύπου Γ. Είναι προφανείς οι σχέσεις Τσίπρα-τρομοκρατίας. Το γιατί δεν το ξέρω ας το απαντήσει ο ίδιος».

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «το "ρουσφέτι" έγινε γιατί κάποιους δεσμούς έχει η κυβέρνηση Τσίπρα με τον Κουφοντίνα και θέλει να τους εξυπηρετήσει».

«Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο αυτή η διευκόλυνση σε κατά συρροή δολοφόνο που παραμένει αμετανόητος. Του κάνουν εξυπηρέτηση, άγνωστο γιατί, ας απαντήσει ο Τσίπρας» κατέληξε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider