Τζανακόπουλος: «Λαγός του Μητσοτάκη» ο Φέσσας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τζανακόπουλος: «Λαγός του Μητσοτάκη» ο Φέσσας

«Λαγό του Μητσοτάκη» χαρακτήρισε τον πρόεδρο του ΣΕΒ, Θεόδωρο Φέσσα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, επιβεβαιώνοντας περίτρανα πως η κόντρα κυβέρνησης – ΣΕΒ καλά κρατεί.

Σε ό,τι αφορά την πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας στις αγορές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών – ανέφερε πως «είναι απόφαση του ΟΔΔΗΧ η έξοδος στις αγορές», αλλά και πως τώρα «δεν υπάρχει άμεσα χρηματοδοτική ανάγκη».

Ο κ. Τζανακόπουλος δεν απέκλεισε, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε το ενδεχόμενο συνάντησης του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο των εργασιών της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

«Τσίπρας και Ερντογάν είναι πιθανό να συναντηθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος, το μεσημέρι της Τρίτης, κατά την τακτική ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, απαντώντας στα σενάρια περί μη πραγματοποίησης της συνάντησης, λόγω δυσφορίας της τουρκικής πλευράς.

«Είναι πιθανό να συναντηθούν. Σε κάθε περίπτωση, τυχόν οριστικοποίηση της συνάντησης θα πρέπει να αναμένεται εντός των επόμενων ωρών», πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος, για να συμπληρώσει πως «ζητούμενο για τον Αλέξη Τσίπρα είναι η διαμόρφωση της ατζέντας στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Στην κορυφή της ατζέντας του Αλέξη Τσίπρα είναι το ζήτημα των δυο Ελλήνων στρατιωτικών».

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Πάνο Καμμένο» διαβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, κληθείς – κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών – να σχολιάσει τη διαφοροποίηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση για το θέμα του «Κλεισθένη».

Σε ό,τι αφορά τις συντάξεις, ο κ. Τζανακόπουλος επέρριψε ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για «ιλαροτραγωδία», σχολιάζοντας τη στάση της το τελευταίο διάστημα. Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε «η ΝΔ πήγε στο Βερολίνο για να ζητήσει να κοπούν οι συντάξεις. Και τώρα, επιχειρούν, με την τροπολογία, να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider