Οι selfies που ανέβασαν πριν τη συμφωνία Τσίπρας και Ζάεφ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι selfies που ανέβασαν πριν τη συμφωνία Τσίπρας και Ζάεφ

Selfies στα μέσα κοινωνικής δίκτύωσης κατά την διάρκεια της μετάβασης τους στο χωριό Ψαράδες δημοσίευσαν οι Αλέξης Τσίπρας και Ζόραν Ζάεφ.

Μία seflie με τον ίδιο σε πρώτο πλάνο και την ελληνική αντιπροσωπεία στο βάθος, μία άποψη από το πιλοτήριο αλλά και μία εντυπωσιακή φωτογραφία του τοπίου, ανέβηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Πρωθυπουργού στο instagram.

«Στις Πρέσπες, στο Τριεθνές, στο δικό μας ραντεβού με την ιστορία. Ένα σημείο που έχουν διασχίσει νικητές και ηττημένοι της ιστορίας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε ο Ζόραν Ζάεφ λίγο πριν υπογραφεί η συμφωνία για την ονομασία της ΠΓΔΜ.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων λίγο μετά την επιβίβασή του στο σκάφος που τον μετέφερε στους Ψαράδες Πρεσπών, φαίνεται πως ήθελε να απαθανατίσει τη στιγμή αλλά και να τη μοιραστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το «κάδρο» συμπληρώνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ, ο οποίος θα υπογράψει και τη συμφωνία με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Κοτζιά, αλλά και την υπουργό Άμυνας Ραντμίλα Σεκερίνσκα.

«Τολμήσαμε γιατί θέλουμε επιτυχίες, “μακεδονικές” επιτυχίες. Επιλέξαμε το μέλλον. Ετσι φτάσαμε εδώ σήμερα. Ας είναι η Πρέσπα το μονοπάτι για το ευρωπαϊκό μας μέλλον», σημειώνεται επιπροσθέτως στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider