Επίθεση στον Τσακαλώτο από τον Γεωργιάδη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση στον Τσακαλώτο από τον Γεωργιάδη

«Πυρά» κατά του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης την Τετάρτη κατά τη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Ο κομμουνιστής κ. Τσακαλώτος μας έκανε μάθημα-διάλεξη για την ανηθικότητα των φορολογικών παραδείσων» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «όπως προκύπτει από το πόθεν έσχες που αναρτήθηκε πρόσφατα έχει επενδύσει τεράστια κεφάλαια σε Morgan Stanley και Blackrock, δηλαδή σε αμοιβαία κεφάλαια που χρησιμοποιούν φορολογικούς παραδείσους. Ο ίδιος σε απόλυτη αντίθεση με τον εαυτό του νέμεται κέρδη από αυτούς τους παραδείσους την ώρα που τους πολεμάει. Τον θυμάμαι πριν τέσσερα χρόνια, ήταν απέναντι στην πλατεία των αγανακτισμένων και φώναζε για την κατάργηση των μνημονίων , για το επαχθές χρέος, και χθες καμάρωνε που χτύπησε το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο της Wall Street».

Ο κ. Γεωργιάδης ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο για τις επενδύσεις του κ. Τσκαλώτου με τον αντιπρόεδρο να αναφέρει ότι από τη μία δηλώνει αριστερός και κομμουνιστής, πολέμιος των offshore, και από την άλλη έχει τοποθετημένα τα λεφτά του σε πολυεθνικές χρηματιστηριακές εταιρείες οι οποίες πλουτίζουν από τις offshore.

«Ο αριστερός και κομμουνιστής κ. Τσακαλώτος με πολλή χαρά χτύπησε το σφυρί στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Δεν σας πιάνει κανείς πουθενά, είστε με όλους και με όλα» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Στον αντιπρόεδρο της ΝΔ απάντησε ο κ. Φάμελλος απάντησε ότι:

«Ο κ. Τσακαλώτος τα δήλωσε και τα δούλεψε τα λεφτά του. Εσείς γιατί δεν έχετε πει ακόμα τίποτα για την offshore της κυρίας Μητσοτάκη, για τα λεφτά που υπάρχουν σε φορολογικούς παραδείσους, και τα βάζετε με τα πραγματικά λεφτά που έχουν δουλευτεί και είναι νόμιμα; Μήπως θέλετε να μας πείτε εσείς κάτι για τις δικές σας επαγγελματικές δραστηριότητες, για τα σεμινάρια ρητορικής που κάνετε, αφού σας απαγορεύτηκε να κάνετε τηλεπωλήσεις;» είπε ο κ. Φάμελλος.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider