«Από αύριο όλοι μαζί θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών» ανέφερε στη δήλωσή της η Φώφη Γεννηματά, μετά τη νίκη της με 57% στις εκλογές για την Κεντροαριστερά.

«Και αυτή την στιγμή της χαράς η σκέψη μου είναι στις οικογένειες των θυμάτων και σε όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά στην Δυτική Αττική», δήλωσε , διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι «έχει πλήρη επίγνωση των  ευθυνών που συνεπάγεται η καθαρή εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες».

Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της, όπως είπε, «τους χιλιάδες προοδευτικούς πολίτες, που για δεύτερη φορά έδωσαν βροντερό "παρών" στις κάλπες», τονίζοντας ότι «έδωσαν έτσι τεράστια ώθηση στον νέο, ενιαίο φορέα, για μια μεγάλη παράταξη ΝΙΚΗΣ τώρα». «Έχω πλήρη επίγνωση των ευθυνών που συνεπάγεται η ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ που μας έδωσαν οι πολίτες» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι «από αύριο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δουλέψουμε για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους».

«Η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη είναι εδώ» τόνισε, συγχαίροντας «όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία, στα κόμματα και τις κινήσεις που συνέβαλαν στο εγχείρημα, στους συνυποψήφιούς μου, στους χιλιάδες εθελοντές και στον κ. Αλιβιζάτο και την Επιτροπή».

Διαβάστε ακόμη

Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στην Γεννηματά

Παπανδρέου: Μήνυμα για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας οι εκλογές