Προβοκατόρικη η ανακοίνωση ΠΟΕΔΗΝ λέει ο Πολάκης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προβοκατόρικη η ανακοίνωση ΠΟΕΔΗΝ λέει ο Πολάκης

Προβοκάτσια χαρακτήρισε την ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, που ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Δεκέμβριο θα έρθει στη βουλή για να ψηφιστεί νομοσχέδιο για τη λειτουργία των νοσοκομειακών οργανισμών.

«Η εξέλιξη δικαιώνει την αντίδραση του υπουργείου», τόνισε ο κ,. Πολάκης, προσθέτοντας ότι μερίδα μέσων ενημέρωσης, αναπαρήγαγε τις «μπούρδες» αυτές προκαλώντας πανικό.

Παράλληλα, συνεχάρη για τη στάση του τον πρώην υπουργό Υγείας και βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρη Κρεμαστινό, που είχε δηλώσει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος χολέρας, και πως το θέμα «πολλαπλασίασαν τα μέσα ενημέρωσης».

Από τη πλευρά του, ο κ. Κρεμαστινός, που είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση για τη λειτουργία της ακτινοθεραπευτικής πτέρυγας στο νοσοκομείο της Ρόδου, ανέφερε ότι εξέφρασε καθαρά την επιστημονική του άποψη

«Η θέση μου για τη χολέρα ήταν καθαρά επιστημονική. Δεν μπορούσα να πω κάτι που αύριο θα αποδεικνυόταν ότι δεν ήταν σωστό. Δεν ήταν υποστηρικτική για κανέναν», ανέφερε ο κ. Κρεμαστινός.

Νωρίτερα, η ΠΟΕΔΗΝ, έκανα λόγο για μηνυτήρια αναφορά που θα κατέθετε κατά του Παύλου Πολάκη για τις ύβρεις κατά του προέδρου της, σημειώνοντας «Ελπίζουμε να μην ξανακρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία!!! Τσάμπα μάγκας!!!».

Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμιζόταν ότι «Την Τρίτη 24/10/2017 στις 9 π.μ. στο κτίριο 16 την πρώην Σχολή Ευελπίδων θα καταθέσουμε όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε στον Πρόεδρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκειμένου να διευκολύνουμε στην έρευνα για να διαπιστωθεί η ολιγωρία που επέδειξαν σε ένα τόσο μείζον ζήτημα για τη Δημόσια Υγεία.

Θα ζητήσουμε με εντολή Εισαγγελέα να διαταχθεί ο εργαστηριακός επανέλεγχος των πέντε δειγμάτων (πλακάκια) της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου «Έλενας Βενιζέλου» και στα οποία διαπιστώθηκε το δονάκιο της χολέρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider