Αντιπαράθεση Τόσκα – ΝΔ για αστυνομικούς και Εξάρχεια

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αντιπαράθεση Τόσκα – ΝΔ για αστυνομικούς και Εξάρχεια

Νέα αντιπαράθεση γύρω από το θέμα της προγραμματισμένης για τις 29 Ιουνίου εκδήλωσης της ομοσπονδίας των αστυνομικών στην πλατεία Εξαρχείων, προέκυψε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε ανακοίνωση της ΝΔ, καλεί εκ νέου τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει σαφή θέση για το ζήτημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: "Ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται πίσω από 114 λέξεις μιας ανακοίνωσης της ΝΔ, αποφεύγοντας για άλλη μια φορά να απαντήσει εάν είναι υπέρ ή κατά της συγκέντρωσης της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια".

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της ΝΔ, η οποία χαρακτήριζε τον κ. Τόσκα «συνομιλητή των συλλογικοτήτων» που «εκδίδει ανακοινώσεις εκθέτοντας συνολικά την κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο».

«Ρόλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν είναι η κριτική στους αστυνομικούς και τους εκπροσώπους τους, αλλά η ασφάλεια των πολιτών και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών της αστυνομίας, που έχουν οξυνθεί λόγω της ανεπάρκειας του κ. Τόσκα και της κυβέρνησης», ανέφερε η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλήγοντας «καλούμε τον κ. Τόσκα να ξαναδιαβάσει προσεκτικά την ανακοίνωση του κόμματος για να συνειδητοποιήσει ότι η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σταθερή».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider