Διαβουλεύσεις στο υπουργείο Ναυτιλίας για τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαβουλεύσεις στο υπουργείο Ναυτιλίας για τις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ

Στη συνάντηση μεταξύ της Εκτελεστικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, αύριο Δευτέρα, στρέφεται το ενδιαφέρον για την κλιμάκωση ή όχι των κινητοποιήσεων των ναυτικών, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη νέα, όπως λένε, δυσμενή φορολόγηση που φέρεται να δρομολογεί η κυβέρνηση.

Τα μέλη της ΠΝΟ θα πραγματοποιήσουν αύριο το πρωί στις 11:00 Παν-ναυτική, Πανεργατική συγκέντρωση έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου και εν συνεχεία πορεία στο υπουργείο. Εκεί, θα επιδιώξουν συνάντηση με τον υπουργό ώστε να τον ενημερώσουν για τα φλέγοντα θέματα του κλάδου.

Η απεργία της ΠΝΟ ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τη συνάντηση που είχε με τον γενικό γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Χαλά, απέδωσε σε «αβάσιμες» φήμες τα περί αλλαγών στο καθεστώτος φορολογίας των ναυτικών, διευκρινίζοντας στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο, πως δεν υπάρχει για την κυβέρνηση θέμα αλλαγής και εξομοίωσης του καθεστώτος φορολογίας των ναυτικών».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider