Η Ελισάβετ ψάχνει διαχειριστή Facebook με μισθό 5.000 ευρώ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Ελισάβετ ψάχνει διαχειριστή Facebook με μισθό 5.000 ευρώ

Σε αναζήτηση social media editor ή αλλιώς επικεφαλής διαχειριστή των κοινωνικών της δικτύων βρίσκεται η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας με τον υποψήφιο να πρέπει να είναι ικανός να διατηρήσει «ενεργή» την Βασίλισσα Ελισάβετ στην εγχώρια και παγκόσμια διαδικτυακή σκηνή.

Για την θέση απαιτείται προϋπηρεσία στην διαχείριση ιστοσελίδων υψηλών προσώπων, καθώς και προϋπηρεσία σε τεχνικές marketing. Όσο για τον μισθό του υποψηφίου, σύμφωνα με την περιγραφή της εργασίας ανέρχεται από 45.000 λίρες Αγγλίας ετησίως (57.191 ευρώ, δηλαδή 4.765 ευρώ το μήνα) έως 50.000 λίρες, ανάλογα με την εμπειρία.

«Είτε πρόκειται για κάποια επίσημη επίσκεψη, είτε για κάποια τελετή απονομής βραβείων είτε για κάποια άλλη βασιλική υποχρέωση, ο διαχειριστής θα πρέπει να είναι ικανός να καλύψει το γεγονός και να προσελκύσει το ενδιαφέρον ενός μεγάλου εύρους χρηστών» αναφέρει η αγγελία που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της βρετανικής μοναρχίας.

Το μόνο σίγουρα είναι πως η μέχρι στιγμής ομάδα διαχείρισης των κοινωνικών δικτύων της βασιλίσσης θα ζήσει μια άκρως πολυάσχολη εβδομάδα αφού η Αυτού Εξοχότης κλείνει αισίως την Πέμπτη, τα 90 της χρόνια και για τον εορτασμό των γενεθλίων της έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις – συμπεριλαμβανομένης κι της έκδοσης νέου γραμματοσήμου το οποίο απεικονίζει τον πρίγκιπα Γεώργιο για πρώτη φορά. Μάλιστα μιας και ο αμερικανός πρόεδρος Barack Obama βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στο Λονδίνο θα συμφάγει με την βασιλική οικογένεια στο Windsor την Κυριακή.

Αν κάποιος αναλάβει τη θέση, σύμφωνα με το cnbc μπορεί να υπολογίζει σε 33 ημέρες άδεια μετ 'αποδοχών και αρκετά δωρεάν γεύματα, ενώ στις υποχρεώσεις του θα πρέπει να προσθέσει και τη διαχείριση της βασιλικής σελίδας του Facebook(χωρίς όμως να μπορεί να κάνει poke…)

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider