Η ΓΑΔΑ διαψεύδει την Ιωάννα Κριεκούκη

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η ΓΑΔΑ διαψεύδει την Ιωάννα Κριεκούκη

«Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα και αναφορές σε ΜΜΕ για μετακίνηση και διάθεση ομάδας Ο.Π.Κ.Ε, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από την περιοχή της Μάνδρας, όπου είχε διατεθεί ως ενισχυτική δύναμη, στην οικία του Πρωθυπουργού», τονίζεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, που διαψεύδει ουσιαστικά τις δηλώσεις της Δημάρχου Μάνδρας.

Η κα. Ιωάννα Κριεκούκη μιλώντας την Κυριακή το πρωί στον ΣΚΑΪ δήλωσε: «Δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που δηλώθηκαν το Σάββατο ότι θα έκαναν περιπολίες για το πλιάτσικο στη Μάνδρα, φύλαγαν τον πρωθυπουργό».

Η ΓΑΔΑ στην ανακοίνωση της αναφέρει:

«Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας - Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου», αναφέρει ακόμη η ΓΑΔΑ στην ανακοίνωσή της ενώ διευκρινίζει ότι:

«Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως :

•Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

•Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.