Καταγγελίες για διόδια μέσα στις πλημμύρες – Τι απαντά η εταιρεία

Ελένη Μπότα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καταγγελίες για διόδια μέσα στις πλημμύρες – Τι απαντά η εταιρεία

Καταγγελίες ότι δεν άνοιξαν χτες Τετάρτη τα διόδια της Αττικής Οδού για τους οδηγούς από Ελευσίνα και Ασπρόπυργο, έφτασαν στο insider.gr, λόγω της φονικής πλημμύρας που έπληξε την Δυτική Αττική.

Όπως καταγγέλθηκε, χτες οι οδηγοί που κατευθυνόταν προς Αθήνα, αναγκάστηκαν από την Αστυνομία να οδηγηθούν στην Αττική Οδό, καθώς ο δρόμος της Παλαιάς Εθνικής Οδού είχε πλημμυρίσει, χωρίς όμως να έχουν ανοίξει τα διόδια της Αττικής Οδού, υποχρεωνοντας τους να καταβάλλουν το αντίτιμο των 2,80 ευρώ για την χρήση του αυτοκινητοδρόμου.

Ωστόσο κύκλοι της Αττική Οδού υποστηρίζουν ότι η εικόνα είναι διαφορετική.

Όπως ανέφερουν, «πράγματι η αστυνομία, χτες Τετάρτη εξέτρεπε την κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό αφού το ρεύμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού ήταν κλειστό. Ωστόσο τα πρώτα διόδια της Αττικής Οδού βρίσκονται οκτώ χιλιόμετρα μετά την είσοδο.

«Πριν από τα πρώτα διόδια της Αττικής Οδού υπήρχε δυνατότητα στους οδηγούς να βγουν από την πρώτη έξοδο (Μαγούλα) χωρίς να καταβάλλουν αντίτιμο. Υπήρχε μάλιστα και σχετική επισήμανση στο δρόμο», αναφέρουν χαρακτηριστικά πηγές της Αττικής Οδού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider