Μπλοκαρισμένοι οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της απεργίας του ΟΑΣΑ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μπλοκαρισμένοι οι δρόμοι της Αθήνας λόγω της απεργίας του ΟΑΣΑ

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία για τους κάτοικους της Αθήνας σήμερα το πρωί, αφού λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ η κίνηση στους δρόμους χτύπησε «κόκκινο». Τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ πραγματοποιούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9 το πρωί και ξανά από τις 9 το βράδυ έως την λήξη ωραρίου.



Αυτό είχε4 ως αποτέλεσμα όσοι χρησιμοποιούν λεωφορεία για να φτάσουν στην δουλειά τους το πρωί, να βρουν άλλο τρόπο μεταφοράς και οι περισσότεροι προφανώς επέλεξαν το αυτοκίνητό τους.



Ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα, αλλά ιδίως προς Αθήνα, η λεωφόρος Κηφισίας, η Αλεξάνδρας, η Μεσογείων ανά τμήματα και η Βουλιαγμένης ήταν μπλοκαρισμένοι στις 8 το πρωί, ενώ το ίδιο συνέβαινε και σε πολλούς άλλους μικρότερους δρόμους του λεκανοπεδίου.



Πρόβλημα υπήρξε και στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού από το Πάντειο και πάνω, όπως και στη Αρδηττού και Βασ. Κωνσταντίνου μέχρι το Χίλτον, στη Βασιλίσσης Σοφίας στην κάθοδο από τον Πύργο Αθηνών ως το Μέγαρο Μουσικής και σε όλους τους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider