Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line

Οι εγγραφές για τον κορυφαίο διεθνή φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line που θα γίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα, από τις 26 έως τις 30 Απριλίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) , έχουν ήδη ξεκινήσει ηλεκτρονικά αλλά και μέσω των πολυκαταστημάτων Attica.

Τα πολυκαταστήματα attica City Link και attica, Golden Hall, που είναι και Κύριος Χορηγός της διοργάνωσης, φιλοξενούν τα κέντρα ενημέρωσης, προβολής και εγγραφών προκειμένου, να προσφέρει στον κοινό σκοπό της ενίσχυσης της ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Στα κέντρα εγγραφών, τα οποία θα λειτουργούν από τις 27/03 έως τις 22/04 - εξαιρούνται οι Κυριακές 02/04 και 16/04 - οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το No Finish Line της Αθήνας καθώς και να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι ημέρες και τα ωράρια λειτουργίας θα είναι τα εξής:

  • Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 - 19:00
  • Σάββατο, 12:00 - 17:00
  • Κυριακή των Βαϊων, 13:00 - 17:00
  • Μ. Παρασκευή, 13:00 - 18:00
  • M. Σάββατο, 11:00 - 16:00

Το No Finish Line αποτελεί ένα παγκόσμιο αγώνα ευαισθητοποίησης και προσφοράς. Μέσα σε 90 συνεχόμενες ώρες, κάθε άνθρωπος ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορεί να προσφέρει περπατώντας ή τρέχοντας, χωρίς κανέναν χρονικό ή χιλιομετρικό περιορισμό κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Επίσης, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στον τρόπο, το ρυθμό αλλά και τη διάρκεια ολοκλήρωσης της διαδρομής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί, στην ειδικά διαμορφωμένη κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το κανάλι, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Καθένας από εμάς μπορεί να προσφέρει χρήματα στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» καταγράφοντας απλά χιλιόμετρα....

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Εκτός από τις ατομικές, υπάρχουν και οι ομαδικές εγγραφές. Για τη δημιουργία ομάδας, θα πρέπει να αποσταλεί γραπτό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

MΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η βασική ιδέα του No Finish Line είναι τα χιλιόμετρα να μετατρέπονται σε χρήματα για να στηριχθεί το έργο του «Μαζί για το Παιδί». Συγκεκριμένα, τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Αποκλειστικός δωρητής του No Finish Line Athens είναι το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μεγάλοι Χορηγοί είναι η ασφαλιστική εταιρεία Eθνική Ασφαλιστική και η στοιχηματική εταιρεία SportingBet, ενώ Μεγάλοι Xορηγοί είναι τα πολυκαταστήματα attica και το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος. Μεγάλοι Υποστηρικτές είναι η Herbalife και η Κayak, ενώ κύριος χορηγός επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] ή να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα του αγώνα Νflathens.com καθώς και το Facebook, Twitter και Instagram.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider