Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα – Ποιοι συμμετέχουν

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σε απεργιακό κλοιό η Ελλάδα – Ποιοι συμμετέχουν

Εβδομάδα απεργιακών κινητοποιήσεων ξεκινά από την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, καθώς τα συνδικάτα αντιδρούν στα κυβερνητικά μέτρα που φέρνει η δεύτερη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος.

Οι κινητοποιήσεις κορυφώνονται την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου με την 24ώρη πανελλαδική απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Δευτέρα - Πέμπτη: Δεμένα στα λιμάνια τα πλοία

Δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης καθώς η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία αποφάσισε συνεχόμενες 48ώρες απεργίες μέχρι την Τετάρτη και συμμετοχή στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ μια ημέρα μετά.

Χωρίς ΜΜΕ την Τετάρτη

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου απεργούν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ την Πέμπτη

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ θα μείνει η Αθήνα την Πέμπτη από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας, καθώς οι εργαζόμενοι στα δύο μέσα μαζικής μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Την Πέμπτη στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί απεργιακή συγκέντρωση στην Αθήνα. Συγκεντρώσεις θα γίνουν και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider