Lift Papas: Εξοικονόμηση ενέργειας στους ανελκυστήρες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Lift Papas: Εξοικονόμηση ενέργειας στους ανελκυστήρες

Η εταιρεία Lift Papas – Παπάς Χρήστος Μονοπρόσωπη ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων με έδρα το Μοσχάτο και προσφέρει λύσεις για μικρά και μεγάλα έργα όπως είναι οικίες, εμπορικά καταστήματα, σουπερμάρκετ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία κλπ.

Η επιχείρησή αναλαμβάνει υπεύθυνα τη μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και αναβάθμιση ανελκυστήρων.

Διαθέτει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας άμεσα και αποτελεσματικά.

Παράλληλα, η εταιρεία Lift Papas – Παπάς Χρήστος Μονοπρόσωπη αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση σε κυλιόμενες σκάλες διευρύνοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Η Lift Papas συνεργάζεται με την εταιρεία Kleeman, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των ανελκυστήρων και όλες οι εργασίες της συνοδεύονται από πιστοποιητικά και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η 30ετής πορεία της Lift Papas στο χώρο των ανελκυστήρων, της δίνει τη δυνατότητα να προσφέρει υπηρεσίες και κατασκευές υψηλών προδιαγραφών ασφαλείας, που αντέχουν στο χρόνο.

Πιο αναλυτικά οι υπηρεσίες της επιχείρησής περιλαμβάνουν τα εξής:

Μελέτη ανελκυστήρων

Εγκατάσταση ανελκυστήρων

Συντήρηση ανελκυστήρων

Επισκευή ανελκυστήρων

Αναβάθμιση παλαιών ανελκυστήρων με καινούρια

Πιστοποιητικά

Κυλιόμενες σκάλες

Εξοικονόμηση ενέργειας και στους ανελκυστήρες

Η εταιρεία Lift Papas προσφέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης του παλιού ανελκυστήρα με καινούριο στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Οι υπηρεσίες της επιχείρησης προσφέρονται με γνώμονα τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση και εξοικονόμηση κόστους. Συγκεκριμένα, η αναβάθμιση γίνεται με πίνακες και μηχανολογικό εξοπλισμό που μπορεί να προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 70%.

Πανελλαδική κάλυψη

Η επιχείρηση έχει υλοποιήσει έργα ή έχει αναλάβει συντηρήσεις σε όλη την Ελλάδα, σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Στους πελάτες της συμπεριλαμβάνονται αλυσίδες σουπερμαρκετ (καταστήματα Σκλαβενίτης, Proton, Μπαλάσκας), εστιατόρια (Bellini στο Κεφαλάρι, La Strega στη Γλυφάδα κλπ), εταιρείες παροχής υπηρεσιών (Ελληνικά Ταχυδρομεία), Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (Goldair Handling), εμπορικά καταστήματα (Glou κλπ), σχολικά συγκροτήματα (Ελληνική Παιδεία) κλπ. Επιπλέον έχει αναλάβει έργα σε νησιά όπως είναι η Σύρος (ξενοδοχείο Σύρου Μέλαθρον κλπ), η Σαντορίνη (σούπερ μάρκετ στη Μεσαριά) και στην ηπειρωτική Ελλάδα όπως είναι το Γηροκομείο της Μητρόπολης Τριπόλεως κλπ.

Εταιρική κοινωνική ευθύνη

Η επιχείρηση στηρίζει την τοπική κοινωνία με χορηγίες σε δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων, των νέων, της εκπαίδευσης και του πολιτισμού.

Η εταιρεία έχει ενισχύσει με χορηγίες την ομάδα ποδοσφαίρου «Αναγέννηση» Μοσχάτου, τη θεατρική σκηνή του Νέου Φαλήρου, οίκους ευγηρίας στην Αθήνα και την Πελοπόννησο και οργανώσεις για την προστασία των παιδιών και την κάλυψη αναγκών ατόμων με αναπηρία.

Σεβόμενη τους πελάτες της, η επιχείρηση ικανοποιεί τα αιτήματά τους άμεσα παρέχοντας υποστήριξη όλο το 24ωρο.

Η εταιρεία παρέχει άριστο εργασιακό περιβάλλον στους συνεργάτες της και διατηρεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές και τους εργαζομένους.

Πληροφορίες για την εταιρεία:

Lift Papas-Ανελκυστήρες

Πλάτωνος 12
183 44 Μοσχάτο
Τηλέφωνο 210 48.29.021
Κινητό τηλέφωνο 6936 92.04.81
Φαξ 210 48.29.711

E-mail: [email protected]

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Κυριακή όλο το 24ωρο.

Sites: www.liftpapas.gr, www.vrisko.gr/liftpapas

Lift Papas: Εξοικονόμηση ενέργειας στους ανελκυστήρες
Lift Papas: Εξοικονόμηση ενέργειας στους ανελκυστήρες
Lift Papas: Εξοικονόμηση ενέργειας στους ανελκυστήρες
Lift Papas: Εξοικονόμηση ενέργειας στους ανελκυστήρες
Lift Papas: Εξοικονόμηση ενέργειας στους ανελκυστήρες

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider