my Alpha wallet : Ψηφιακό πορτοφόλι για πληρωμές και αγορές σε όλο τον κόσμο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
my Alpha wallet : Ψηφιακό πορτοφόλι για πληρωμές και αγορές σε όλο τον κόσμο

Νέα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιούνται ηλεκτρονικές πληρωμές και αγορές φέρνει η υπηρεσία my Alpha wallet, προσφέροντας στους πελάτες μέγιστη ασφάλεια, ταχύτητα και ευκολία, από όπου και αν βρίσκονται.

Tο my Alpha Wallet δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε διεθνές επίπεδο και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες πληρωμών μέσω καρτών.

Μέσω της νέας υπηρεσίας, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές και αγορές σε όλο τον κόσμο ηλεκτρονικά όπου υπάρχει το σήμα MasterPass, της παγκόσμιας λύσης ψηφιακών πληρωμών της MasterCard.

Όλοι οι κάτοχοι καρτών εκδόσεως Alpha Bank (χρεωστικές, πιστωτικές, προπληρωμένες) μπορούν να εγγραφούν στη νέα υπηρεσία με ευκολία και ασφάλεια και να δημιουργήσουν με απλό τρόπο το δικό τους ψηφιακό πορτοφόλι, αποθηκεύοντας μία φορά τα στοιχεία των καρτών τους στην υπηρεσία my Alpha wallet. Στη συνέχεια θα μπορούν να πραγματοποιούν:

  • Αγορές σε πάνω από 250.000 ηλεκτρονικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχει το σήμα MasterPass με μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα. Oι αγορές πραγματοποιούνται εύκολα και με ασφάλεια και δεν απαιτείται η εισαγωγή των στοιχείων των καρτών στην ιστοσελίδα της επιχειρήσεως.
  • Πληρωμές λογαριασμών και οφειλών σε ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο Οργανισμών και επιχειρήσεων (ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, οφειλές δημοσίου, ασφάλειες κ.λπ.)

Επιπλέον, θα έχουν πρόσβαση:

  • Στα προγράμματα επιβράβευσης της τράπεζας με δυνατότητα ενημέρωσης, συλλογής, μεταφοράς και εξαργύρωσης πόντων στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
  • Στις υπηρεσίες Alpha e-statements και Alpha alerts, καθώς και στα υπόλοιπα και τις κινήσεις των καρτών τους.

Η εγγραφή στο my Alpha wallet πραγματοποιείται από την ιστοσελίδα www.myalphawallet.gr , χωρίς επίσκεψη του πελάτη σε κατάστημα της τράπεζας.

Σημειώνεται ότι η Alpha Bank θα εμπλουτίζει διαρκώς την υπηρεσία my Alpha wallet με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία, προσφέροντας στους πελάτες της νέες δυνατότητες που εξασφαλίζουν την πιο αναβαθμισμένη εμπειρία συναλλαγών σε ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider