Χρηματοδότηση και παροχές κάνουν τη διαφορά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χρηματοδότηση και παροχές κάνουν τη διαφορά

Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και πακέτα στα πρότυπα εταιρικού leasing, δημιουργούν ευνοϊκές προϋποθέσεις για την αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου.

Μετά από μία περίοδο στασιμότητας, οι εταιρείες αυτοκινήτου δελεάζουν τους καταναλωτές με ευνοϊκή χρηματοδότηση, η οποία μάλιστα είναι σε ορισμένες περιπτώσεις άτοκη. Επίσης οι μορφές απόκτησης ενός καινούριου αυτοκινήτου έχουν γίνει σαφώς πιο ευέλικτες, επιτρέποντας μετάθεση μεγάλων δόσεων στο τέλος του προγράμματος, κλπ.

Σε ένα άλλο επίπεδο κινούνται εξάλλου τα πακέτα, που έχουν δημιουργήσει ορισμένες εισαγωγικές εταιρείες και περιλαμβάνουν στην τιμή κτήσης του αυτοκινήτου πολυετείς εγγυήσεις, ασφάλιστρα, σέρβις, οδική βοήθεια, κλπ. Ουσιαστικά μιλάμε για προτάσεις leasing προς ιδιώτες, οι οποίες τον εξασφαλίζουν από ενδεχόμενες δυσάρεστες εκπλήξεις – όπως π.χ. δαπανηρές επισκευές, αυξήσεις ασφαλίστρων, κλπ. – για έναν αρκετά μεγάλο χρονικό ορίζοντα.

Ανάλογης λογικής είναι και τα προσιτά πακέτα ελέγχου, συντήρησης και επισκευών, τα οποία απευθύνονται στους κατόχους αυτοκινήτων κάποιας ηλικίας και συνδυάζουν το χαμηλό κόστος με την εγγυημένη εργασία και τα γνήσια ανταλλακτικά των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων και συνεργείων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider