Νέο Nissan Micra: Η ορατότητα δεν ήταν ποτέ τόσο «έξυπνη»

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέο Nissan Micra: Η ορατότητα δεν ήταν ποτέ τόσο «έξυπνη»

Το νέο Nissan Micra αποτελεί φορέα πολλών καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης της οδήγησης και ασφάλειας στην κατηγορία. Ξεχωριστή θέση ανάμεσά τους, κατέχει το ευφυές σύστημα πανοραμικής απεικόνισης Intelligent Around View Monitor.

Ο οδηγός, μέσω της μεγάλης οθόνης 7’’ του συστήματος multimedia, διευκολύνεται απίστευτα σε κάθε ελιγμό και προσπάθεια στάθμευσης, καθώς έχει τη δυνατότητα της περιμετρικής εποπτείας για οτιδήποτε συμβαίνει γύρω από το αυτοκίνητο. Τέσσερις κάμερες συνθέτουν μια πλήρη εικόνα 360° μοιρών σε κάτοψη και την προβάλλουν στην οθόνη. Ταυτόχρονα, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει αν επιθυμεί εικόνα από το εμπρός ή το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με την πανοραμική απεικόνιση.

Με το Intelligent Around View Monitor το Micra εξασφαλίζει στον οδηγό του μια πλήρη αντίληψη του περιβάλλοντος χώρους, επιτρέποντας τη στάθμευση στα πιο στενά σημεία χωρίς τον κίνδυνο χτυπημάτων και εκδορών στο αυτοκίνητο. Ταυτόχρονα, αποτελεί μια ασπίδα προστασίας για πεζούς και ζώα, που θα βρεθούν απροειδοποίητα στην πορεία του αυτοκινήτου.

Το Intelligent Around View Monitor, που πρώτη παρουσίασε η Nissan και πρώτο το Micra ενσωμάτωσε στην κατηγορία B, αποτελεί μέρος μια πλειάδας συστημάτων ευφυούς κινητικότητας τα οποία η ιαπωνική εταιρεία έχει αναπτύξει με στόχο την εξασφάλιση κορυφαίας άνεσης και ασφάλειας για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider