Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα

Όλο το ιταλικό μπρίο σε ένα συμπαγές SUV, με μοναδικά χαρακτηριστικά και κυριολεκτικά χιλιάδες «πρόσωπα», μπορεί πλέον να γίνει δικό σου από 16.500€ μόλις.

Το εμβληματικό 500ράκι στην πιο δυναμική του εκδοχή, είναι ένα αυτοκίνητο που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε ανάγκη. Ευρύχωρο και άνετο, νεανικό και στιλάτο, δυναμικό και ισχυρό, οικονομικό και ευέλικτο. Ταυτόχρονα, οι πολλές εκδόσεις εξοπλισμού και η ανεξάντλητη παλέτα χρωμάτων συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που, ανάλογα με τις επιλογές του οδηγού του, μπορεί να είναι μοναδικό και απόλυτα προσωπικό.

Με δύο βασικές «προσωπικότητες» την City Look και Off Road Look, το 500 Χ προσφέρει την επιλογή της μετάδοσης στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς, με μια πλειάδα κινητήρων.

Με καύσιμο το diesel, τα διαθέσιμα σύνολα ξεκινούν από τα 1.3 λίτρα με ισχύ 95 ίππων, ανεβαίνουν στα 1.6 λίτρα με ισχύ 120 ίππων και κορυφώνονται στα 2.0 λίτρα με ισχύ 140 ίππων. Βασικός κινητήρας βενζίνης είναι ο 1.6 λίτρων 110 ίππων με ατμοσφαιρική τροφοδοσία, ενώ για μεγαλύτερη απόδοση είναι διαθέσιμος ο υπερτροφοδοτούμενος MultiAir των 1.4 λίτρων με ισχύ 140 ή 170 ίππους.

Το Fiat 500 X είναι το μόνο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων στις εκδόσεις με τον ισχυρότερο κινητήρα βενζίνης και diesel. Ταυτόχρονα, με τους υπόλοιπους κινητήρες, υπάρχουν επιλογές ανάμεσα σε χειροκίνητα κιβώτια 6 σχέσεων ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη επίσης 6 σχέσεων.

Εσωτερικά το Fiat 500 X αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο της παρέας ή της οικογένειας, με ένα εύκολα μεταβαλλόμενο σαλόνι που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα πέντε επιβάτες και 350 λίτρα αποσκευών. Ταυτόχρονα, οι πολλοί χώροι αποθήκευσης μικρών αντικειμένων, η εργονομία και η προσεγμένη ποιότητα των υλικών, συνθέτουν ένα περιβάλλον εξαιρετικής πρακτικότητας και άνεσης.

Στο πεδίο του εξοπλισμού, πέραν των δύο «κομβικών» εκδόσεων διαφορετικού χαρακτήρα και τεχνικών χαρακτηριστικών που αναφέρθηκαν αρχικά, υπάρχουν πραγματικά αναρίθμητες δυνατότητες εξατομίκευσης. Αν κανείς πολλαπλασιάσει όλες τις πιθανές επιλογές, φτάνει στον πραγματικά εντυπωσιακό αριθμό των 150.000 πιθανών παραλλαγών. Με λίγα λόγια, αν θες, είναι σχεδόν απίθανο να συναντήσεις ένα δεύτερο 500 Χ ακριβώς ίδιο με το δικό σου.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 16.500€, η πρακτικότητα, το στιλ, ο δυναμισμός, η άνεση, η οικονομία και οι τεράστιες δυνατότητες κίνησης που προσφέρει το 500 Χ είναι μια εφικτή πραγματικότητα για τον καθένα. Ταυτόχρονα, η Fiat φροντίζει να μετατρέψει την εμπειρία αγοράς και οδήγησης του 500 Χ στην πιο ανέμελη διαδικασία, καθώς προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν τακτική συντήρηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και τέλος ευνοϊκή χρηματοδότηση για το ίδιο διάστημα, ώστε εσείς να απολαμβάνετε μόνο την οδήγηση χωρίς την παραμικρή έγνοια.

Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα
Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα
Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα
Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα
Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα
Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα
Fiat 500 X: SUV με μεσογειακή αύρα

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider