Το συν που κάνει τη διαφορά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Το συν που κάνει τη διαφορά

Το Ford Ka+ ήρθε για να συνεχίζει την επιτυχία του στιλάτου, ιδιαίτερου και αγαπημένου συμπαγούς μοντέλου της Ford, που χωρίς το συν μας συντρόφευσε από το μακρινό 1996, με δύο γενιές και πολλές εκδόσεις.

Το Ford Ka ήταν ο πρωτοπόρος γεννήτορας της κατηγορίας των lifestyle αυτοκινήτων πόλης και γι’ αυτό διέγραψε μια σημαντική πορεία επιτυχίας και στις πωλήσεις, με την πρώτη γενιά του να μένει στην παραγωγή για 12 ολόκληρα χρόνια.

Το Ka+ διατηρεί τον ιδιαίτερο και νεανικό σχεδιασμό που έκανε τον πρόγονό του αγαπητό σε όλο τον κόσμο. Ταυτόχρονα όμως, προσθέτει στοιχεία όπως την πεντάθυρη διαμόρφωση και τις σημαντικά αυξημένες διαστάσεις, που το καθιστούν πολύ πιο ευρύχωρο και πρακτικό στην καθημερινή χρήση. Πλέον το Ford Ka+ μπορεί να μεταφέρει πέντε αντί τέσσερις επιβάτες και ένα σημαντικό όγκο αποσκευών 270 λίτρων.

Πληθωρικό είναι το μοντέλο και σε εξοπλισμό, καθώς η έκδοση Utlimate διαθέτει 6 αερόσακους, ESP, σύστημα ελέγχουν πίεσης των ελαστικών, κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, Cruise Control, σύστημα MyKey για την παραμετροποίηση διάφορων ρυθμίσεων ανάλογα με το κλειδί χρήσης, υπολογιστή ταξιδιού, υποβοήθηση εκκίνησης στην ανηφόρα, προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικούς καθρέπτες, σύστημα ήχου με φωνητικό έλεγχο και χειριστήρια στο δερμάτινο τιμόνι.

Έχοντας ως βάση το πλαίσιο του Fiesta, το Ka+ διατηρεί τον συναρπαστικό χαρακτήρα των οδικών χαρακτηριστικών του όντας πολύ ευχάριστο στο δρόμο. Ο κινητήρας βενζίνης των 1.2 λίτρων με την ατμοσφαιρική τροφοδοσία και τους μεταβλητού χρονισμού εκκεντροφόρους, διατίθεται σε εκδόσεις 70 και 82 ίππων. Η δεύτερη είναι αυτή που σίγουρα θα προτιμήσουν η περισσότεροι, καθώς είναι και εξαιρετικά οικονομική, με μέση κατανάλωση 4,8 λίτρα/100 χλμ. και εκπομπές CO2 110 γρ./χλμ.

Με τις τιμές να ξεκινούν από τα 10.970€ και η πλούσια έκδοση Ultimate με την ισχυρή έκδοση κινητήρα των 85 ίππων να κοστίζει 11.470€, το νέο Ka+ αξίζει ένα ακόμα συν, για την εύκολη απόκτησή του. Αθροίζοντας τέλος και το γεγονός της προσφοράς εγγύησης πέντε ετών, τότε το Ford Ka+ έχει σίγουρα όλα όσα χρειάζεται και πολλά ακόμα plus για να γίνει τόσο αγαπητό όσο ο πρόγονός του.

Το συν που κάνει τη διαφορά
Το συν που κάνει τη διαφορά
Το συν που κάνει τη διαφορά
Το συν που κάνει τη διαφορά
Το συν που κάνει τη διαφορά
Το συν που κάνει τη διαφορά
Το συν που κάνει τη διαφορά

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider