Τουρισμός

Μπορείτε να μείνετε σε αυτό το νησί της Καλιφόρνια για 4,98 δολάρια την βραδιά

Παρότι οι διακοπές φαντάζουν φέτος δύσκολο στοίχημα, οι τολμηροί θα βρουν μάλλον πολύ καλές ευκαιρίες σε μοναδικούς προορισμούς.

Αν κι εφόσον λοιπόν ανοίξουν τα σύνορα για την μακρινή Αμερική, ιδανικός προορισμός αποδεικνύεται η Καλιφόρνια και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Atwater στο νησί Καταλίνα.

Το εν λόγω ξενοδοχείο που σε αυτή την δύσκολη συγκυρία γιορτάζει τα 100α γενέθλιά του προσκαλεί τους επισκέπτες να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ξοδεύοντας λιγότερα από 5 δολάρια για μια βραδιά για διανυκτερεύσεις που θα κλείσουν τώρα για το υπόλοιπο καλοκαίρι. Ειδικότερα, Προς τιμήν της επετείου των 100 χρόνων το ξενοδοχείο προσφέρει 100 δωμάτια με την τιμή που είχαν το 1920, 4,98 δολάρια ανά διανυκτέρευση, ωστόσο οι υπόλοιπες νύχτες κοστίζουν από 290 δολάρια και πάνω.

Το ιστορικό κατάλυμα απέχει μόλις μια ώρα με το Ferry και 15 λεπτά με ελικόπτερο από το Λος Άντζελες. Από το 1920 που άνοιξε το ξενοδοχείο διατηρεί τη γοητεία του αρ ντεκό, με διακόσμηση εμπνευσμένη από την ομώνυμη Helen Atwater Wrigley.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.