Τεχνολογία

Όποιος έχει περάσει αρκετό χρόνο παίζοντας Pokémon Go πιθανότατα θα έχει περάσει εδώ και καιρό το level 5... Ο δημιουργός όμως του περίφημου παιχνιδιού που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των απανταχού gamers τον τελευταίο καιρό βρίσκεται μόλις σε αυτό, στο level 5!

Για να κατανοήσουν και όσοι δεν παίζουν περί τίνος πρόκεται αρκεί να αναφέρουμε πως το παιχνίδι φτάνει έως το level 40. Για να φτάσει δε κανείς στο Level 40 πρέπει να μαζέψει 25.000.000 experience points που μεταφράζονται στο να πιάσει περίπου 250.000 χιλιάδες Pokemon...

Όπως αναφέρει το Forbes, ο John Hanke - ο διευθύνων σύμβουλος της Niantic, της εταιρεία που δημιούργησε το εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι για κινητά - αποκαλύπτει πόσο απασχολημένος υπήρξε από την ημέρα που κυκλοφόρησε το παιχνίδι, τόσο απασχολημένος που δεν έχει καταφέρει να απολαύσει το δημιούργημά του.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε το Pokemon Go, ο Hanke προσπαθεί να κρατήσει στον αέρα τους servers της εταιρείας, οι οποίοι κινδυνεύουν όσο αυξάνουν οι φανατικοί χρήστες. Με σακούλες κάτω από τα μάτια, όπως ομολογεί, είχε πολύ λίγο χρόνο να κάνει οτιδήποτε άλλο, ούτε καν να παίξει το δικό του παιχνίδι.

«Είμαι στο επίπεδο 5», αναφέρει κατσουφιασμένος και σημειώνει πως ελπίζει να βρει το χρόνο να φτάσει σε πολύ καλύτερο επίπεδο λίαν συντόμως.

Άλλωστε αυτό θα σημαίνει πως θα μπορεί και πάλι να κοιμάται ήσυχος, πράγμα που έχει χάσει από τη στιγμή που έβαλε στη ζωή τόσων ανθρώπων το Pokémon Go.

Να υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι είχε περισσότερα downloads από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή την πρώτη βδομάδα που κυκλοφόρησε και εξακολουθεί να είναι η νούμερο ένα δωρεάν εφαρμογή σε 36 χώρες - εκτός από τις ΗΠΑ. Επιπλέον βέβαια έχουν παρατηρηθεί αρκετές δυσλειτουργίες και προβλήματα στους servers, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα ώστε να μην δυσαρεστηθούν οι αμέτρητοι παίκτες του...

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.