Tax & Labour | Εργασιακά

Αν λατρεύετε τη σοκολάτα, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας. Ο πολυεθνικός όμιλος Mondelez ψάχνει δοκιμαστή σοκολάτας που θα εργάζεται στο επιστημονικό πάρκο της στο Ρέντινγκ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται γνωστές επωνυμίες της σοκολατοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, όπως Oreo και Cadbury, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει «πάθος για τα γλυκίσματα» και να κάνει «αντικειμενικά και ειλικρινή σχόλια» για τα προϊόντα που δοκιμάζει.

Πρόκειται για θέση μερικής απασχόλησης –καθώς η ποσότητα σοκολάτας και γλυκισμάτων που μπορεί να «δοκιμάζει» κανείς σίγουρα δεν μπορεί να καλύψει… 8 ώρες την ημέρα! Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασία 7,5 ωρών την εβδομάδα, στη διάρκεια των οποίων ο εργαζόμενος θα κάνει γευσιγνωσία για τα προϊόντα του ομίλου, είτε πρόκειται για σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα, είτε για ροφήματα σοκολάτας.

Ο εργαζόμενος θα συζητά τα συμπεράσματά του για κάθε προϊόν που δοκιμάζει σε μια 12μελή επιτροπή. Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την αμοιβή που θα προσφέρει στον τυχερό υποψήφιο, ο οποίος «θα έχει την ευκαιρία να κάνει καθημερινά τους ανθρώπους να χαμογελούν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.