Tax & Labour

Τα μυστικά των κοινωνικών δικτύων και ειδικά του LinkedIn με στόχο την επιτυχημένη αναζήτηση εργασίας θα αποκαλύψει στις 13 Φεβρουαρίου ο πιστοποιημένος επαγγελματίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Ντένης Κουτούδης στα πλαίσια διάλεξης με θέμα την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Γλυφάδας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, , από τις 7 μ.μ. ως τις 9 μ.μ., στο Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30 & Αγίας Τριάδος), με κεντρικό ομιλιτή τον κ. Κουτούδη. Ο κ. Κουτούδης, επιχειρηματίας και ιδρυτής της LinkedSuperPowers.com, θα αποκαλύψει πως μπορεί ο καθένας να αξιοποιεί το LinkedIn, έτσι ώστε να πετύχει τους επαγγελματικούς του στόχους. Στην ομιλία θα γίνουν ειδικές αναφορές στη χρήση του LinkedIn, με σκοπό την επαγγελματική δικτύωση, τη δημιουργία επαγγελματικών συνεργασιών, την αύξηση πελατολογίου, την εύρεση εργασίας και την εικόνα της μάρκας (brand awareness). Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Παρακαλούμε δηλώστε συμμετοχή έως την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, στο info@glyfada.gr

Ποιος είναι ο Ντένης Κουτούδης

Ο Ντένης Κουτούδης, πιστοποιημένος επαγγελματίας στα Social Media, επιχειρηματίας και ιδρυτής της LinkedSuperPowers, εταιρείας με πελατολόγιο σε Αγγλία, Γερμανία, Φιλανδία, Αμερική, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ελλάδα, γκουρού των Social Media και δη του LinkedIn – με πανω απο 1.7 εκατομμύριο διαδικτυακούς ακολούθους.


Ο κ. Κουτούδης σπούδασε Business Administration στην Αγγλία και απέκτησε MBA (Master In Business Administration) από Ελβετικό Πανεπιστήμιο. Μέσα στην εργασιακή του πορεία ανέλαβε τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων σε εταιρείες που δραστηριοποιούνταν σε διάφορους τομείς (Διαχείρισης Ακινήτων, Χρηματοοικονομικών, Τροφίμων & Ποτών & Commodities Trading).

Η έμπνευση για την ενασχόλησή του με το LinkedIn προέκυψε αρχικά μέσα από την δική του εμπειρία, χρησιμοποιώντας αμέτρητες στρατηγικές και τεχνικές του δικτύου για λογαριασμό κάθε εταιρείας στην οποία δραστηριοποιήθηκε. Σήμερα εκτός από την LinkedInSuperPowers παρουσιάζει στρατηγικές Linkedin στο Bizcatalyst360.com , στο AlphaGamma, ένα πανευρωπαϊκό portal επιχειρηματικότητας καθως και το Business2Community, ενα απο τα μεγαλυτερα επιχειρηματικα blogs του πλανητη.

Ο Ντενης κατέχει αυτην την στιγμη, την πρώτη θέση ως o κορυφαίος Έλληνας χρήστης του Twitter , με περισσότερους από 1.6 εκατομμυριο ακολουθους, ενώ έχει δημοσιευθεί μεταξύ άλλων στο Forbes, την διεθνή Huffington Post και το Entrepreneur . Εχει δουλεψει με στελεχη επιχειρησεων απο την Pfizer, το Bloomberg, την Nokia, το Amazon και την Deloitte.

Μάλιστα τον προηγούμενο μήνα ψηφίστηκε από το διεθνούς φήμης website EvanCarmichael.com ως ο νούμερο 1 επαγγελματίας στα Social Media που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter σε όλο τον πλανήτη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.