Tax & Labour | Εργασιακά

Αιτήσεις για 349 προσλήψεις - εξπρές σε 4 δήμους

Newsroom

Στην πρόσληψη συνολικά 349 νέων εποχικών υπαλλήλων θα προχωρήσουν μέσα στον Αύγουστο τέσσερις μεγάλοι δήμοι.

Δήμος Πειραιά

Στην πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, συνολικά 204 ατόµων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προχωρήσει ο Δήμος Πειραιά.

Οι ειδικότητες της προκήρυξης αφορούν κυρίως Οδηγούς, Χειριστές μηχανημάτων, Τεχνίτες και Εργάτες. 

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να συµπληρώσουν την αίτηση µε κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2 ∆Ε/ΥΕ και να την υποβάλουν µαζί µε τα απαιτούµενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδροµικά µε συστηµένη επιστολή, στην διεύθυνση: ∆ήµος Πειραιά, ∆ραγάτση 12, Τ.Κ.18535, Πειραιάς, απευθύνοντάς την στο Τµήµα Προσωπικού Ιδιωτικού ∆ικαίου, 6ος όροφος, Γραφείο 12, υπόψη κας Μοίρου Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2132022250 και 56).

Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Στην πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 82 ατόμων ειδικότητας ΥΕ Καθαριστών/Καθαριστριών σχολικών μονάδων μερικής απασχόλησης θα προχωρήσει ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού, για τις ανάγκες καθαρισμού των σχολικών μονάδων. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 8/2021 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: proslipseis@agankam.gov.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. 

Δήμος Πετρούπολης

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, 41 ατόμων, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων θα προχωρήσει ο Δήμος Πετρούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν μόνο την συνημμένη αίτηση με αριθμό ΣΟΧ 3/2021 και να την υποβάλουν ηλεκτρονικά στην ακόλουθη διεύθυνση: aitisi@petroupoli.gov.gr έως την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Δήμος Ξάνθης

Είκοσι δύο άτομα για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντικαταβολών και σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα θα προσλάβει ο Δήμος Ξάνθης, για χρονικό διάστημα 8 μηνών.

Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 5 ΔΕ Οδηγοί, 2 ΥΕ Εργάτες Γενικών Καθηκόντων και 15 ΥΕ Εργάτες Καθαριότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην
διεύθυνση: Δημαρχείο Ξάνθης - Πλατεία Δημοκρατίας, Τ.Κ 67132, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών - Γραφείο Μητρώων & Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψη κ. Ταταρίδου Ελένης και κ. Ιορδανίδου Παρθένας (τηλ. επικοινωνίας : 2541028398).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: