Tax & Labour | Εργασιακά

"i-work@nbg": Πρακτική άσκηση με μισθό για νέους πτυχιούχους στην Εθνική Τράπεζα

Αγγελική Μαρίνου

Νέους και νέες με γνώσεις σε εξειδικευμένους τομείς προσκαλεί η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο του Προγράμματος Internship "i-work@nbg".

Το Πρόγραμμα θα προσφέρει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν, μέσω έμμισθης πρακτικής άσκησης, τεχνογνωσία και επαγγελματική εμπειρία σε συγκεκριμένα αντικείμενα του τραπεζικού χώρου, υποστηρίζοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. 

Για το 2021 η Τράπεζα θα καλύψει 20 συνολικά θέσεις πλήρους απασχόλησης μέσω του προγράμματος, διάρκειας 6 έως 12 μηνών. 

Οι υποψήφιοι που θα υποβάλουν την αίτησή τους στο Πρόγραμμα,  θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να λάβουν μέρος στη διαδικασία αξιολόγησης και επιλογής:

1.    Λήψη ακαδημαϊκού τίτλου εντός της τελευταίας τριετίας
2.    Ακαδημαϊκή επίδοση που αντιστοιχεί σε βαθμό πτυχίου > 6.5 για προπτυχιακές σπουδές και > 7.0 για μεταπτυχιακές σπουδές ή αντίστοιχη βαθμολογία για σχολή εξωτερικού

Οι καταλληλότεροι υποψήφιοι συμμετέχουν σε διαδικασία επιλογής, η οποία περιλαμβάνει: 

  • Γραπτή δοκιμασία / τεστ γλωσσικού και αριθμητικού συλλογισμού
  • Ιnterview με εξειδικευμένα Στελέχη HR
  • Συνέντευξη με Στελέχη των Μονάδων Απασχόλησης.

Όσοι επιλεγούν, θα απασχοληθούν σε εξειδικευμένους τομείς δραστηριότητας και έργα της Τράπεζας, που σχετίζονται με το αντικείμενο των σπουδών τους και τα επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα.

Υποβολή αίτησης

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους έως την Κυριακή 4 Ιουλίου 2021, ΕΔΩ αναφέροντας με σειρά προτεραιότητας τις θέσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται (μέχρι 2 θέσεις).

Οι υποψήφιοι που θα κληθούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής  θα χρειαστεί να αποστείλουν στη συνέχεια σε ηλεκτρονική μορφή τα πιστοποιητικά σπουδών τους.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία στα τηλ. 210 334 2043,  210 334 2165, 210 900 7269 ή στο email i-work@nbg.gr.  

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: