Tax & Labour | Εργασιακά

200 νέες προσλήψεις Οπλιτών στο Πολεμικό Ναυτικό

Στην πρόσληψη συνολικά 200 ατόμων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης θα προχωρήσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Η μία προκήρυξη αφορά 150 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) (ΟΒΑ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία επιπλέον έτη. 

Η ανακατάταξη οπλιτών και η επανακατάταξη εφέδρων γίνεται στον Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν.

Η δεύτερη προκήρυξη αφορά 50 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία επιπλέον έτη. 

Δικαίωμα υποβολής αίτησης ανακατάταξης ή επανακατάταξης έχουν οι οπλίτες και έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, ανεξαρτήτως του Κλάδου στον οποίο υπηρετούν ή στην εφεδρεία του οποίου ανήκουν, καθώς και ανεξαρτήτως Όπλου ή Σώματος για τους υπηρετούντες ή υπηρετήσαντες σε οποιοδήποτε Όπλο ή Σώμα του Στρατού Ξηράς, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ειδικότητα που τους απονεμήθηκε.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά έως την 15η Σεπτεμβρίου 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: