Tax & Labour

Η Τράπεζα Πειραιώς αποταμιεύει τα «ρέστα» με το Pay & Save

Τη δυνατότητα να αποταμιεύουν τα «ρέστα» τους στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους δίνει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της μέσω της νέας υπηρεσίας «Pay & Save».

Με τη νέα αυτή δυνατότητα, για κάθε αγορά που κάνουν οι πελάτες με τη χρεωστική τους κάρτα, το ποσό της χρέωσης στρογγυλοποιείται είτε στο 1 ευρώ είτε στα 5 ευρώ και τα «ρέστα» αποταμιεύονται σε έναν ειδικό λογαριασμό. Με αυτόν τον απλό τρόπο η αποταμίευση γίνεται αυτόματα και πιο εύκολη από ποτέ. 

Ουσιαστικά, το «Pay & Save» δεν είναι τίποτα άλλο από την παλιά συνήθεια να αδειάζει κανείς τα ψιλά από τις τσέπες του σε ένα βάζο ή έναν κουμπαρά. Στόχος της νέας υπηρεσίας είναι να εντάξει με τον πλέον απλό τρόπο την αποταμίευση στην καθημερινότητα όλων, προκειμένου να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία που αυτή έχει στο πλαίσιο του οικονομικού προγραμματισμού.

Παράλληλα, θα λειτουργήσει συμπληρωματικά στο ευρύ φάσμα σύγχρονων αποταμιευτικών λύσεων που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς. Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα, ο επισκέπτης μπορεί να βρει αυτές που του ταιριάζουν, μαζί με πρακτικές συμβουλές και εργαλεία εξοικονόμησης και αποταμίευσης, ώστε να «πάρει στα χέρια του» τον έλεγχο των οικονομικών του.

Η υπηρεσία «Pay & Save» διατίθεται δωρεάν και οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν σε αυτήν μέσω Winbank, web banking ή και μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: