Πολιτική | Ελλάδα

Κώστας Μπακογιάννης: Στην τελική ευθεία μπαίνουν τρία νέα σημαντικά έργα

Στην τελική ευθεία μπαίνουν ακόμα τρία έργα που «θα συμβάλουν στη βελτίωση της ζωής χιλιάδων ανθρώπων» στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σημειώνει ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, σε Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας.

«Μέρα με τη μέρα στη Στερεά Ελλάδα γίνονται παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα χιλιάδων ανθρώπων. Ο προγραμματισμός προχωρά όπως τον σχεδιάσαμε, έτσι ώστε στο τέλος αυτής της πορείας να έχουμε ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων που μας εμπιστεύθηκαν. Η δουλειά συνεχίζεται» τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που αφορούν τον αθλητισμό, την καθαριότητα και τον τομέα των αντιπλημμυρικών έργων, συνολικού ύψους 842.210 ευρώ και είναι οι εξής:

  • Προγραμματική σύμβαση για την ολοκλήρωση της κατασκευής συνθετικού τάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Αλιάρτου, με προϋπολογισμό 411.491,19 ευρώ. Η υλοποίηση του έργου φιλοδοξεί να δώσει στην περιοχή σύγχρονες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές, που θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής.
  • Προγραμματική σύμβαση για παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών μεταφοράς απορριμμάτων από τον Περιφερειακό ΦΟΔΣΑ στον Δήμο Καρύστου, προϋπολογισμού 139.500 ευρώ, με σκοπό της προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος.
  • Εργασίες καθαρισμού της «Γερμανικής» Τάφρου στη Λαμία, σε συνολικό μήκος 4 χιλιομέτρων και προϋπολογισμού 291.219,51 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: