Επιχειρήσεις

Στα χθεσινά Εvent Αwards, η Amuse Concept Events αναδείχτηκε η απόλυτη νικήτρια με συνολικά 26 βραβεία σε πολλαπλές κατηγορίες και αναλυτικά: 7 Χρυσά και 17 Ασημένια βραβεία, το Platinum στην κατηγορία Best Corporate Events, καθώς και ένα από τα μεγαλύτερα βραβεία της διοργάνωσης – το Event Production Company of the Year.

Συγκεκριμένα η Amuse Concept Events απέσπασε:

Συνολικά 10 βραβεία στην κατηγορία Βest Corporate Events με τόσο τα χρυσά όσο και ασημένια βραβεία σε τρεις υποκατηγορίες (Kickoffs Πωλήσεων & Marketing, Incentives & Team Building και Λανσάρισμα Υπηρεσίας / Προϊόντος), ένα επιπλέον χρυσό βραβείο στην υποκατηγορία Εγκαίνια καταστημάτων, καθώς και τρία επιπλέον ασημένια βραβεία στις κατηγορίες Εκδήλωση Τύπου (Media) και Seasonal/ Anniversary, με αποτέλεσμα να αποσπάσει επίσης το Platium βραβείο στην κατηγορία αυτή.

Συνολικά 7 βραβεία στην κατηγορία Event Partners / Suppliers με δύο ασημένια βραβεία σε κάθε μία από τις κατηγορίες Event Production και Best Video & Graphics και 3 ασημένιa στις κατηγορίες Event Management/ Ειδικές Κατασκευές (Stage Design, Booth Design, Κατασκευή Περιπτέρων)/ Best Experiential Tools & Services.

Επιπλέον, η amuse απέσπασε 2 βραβεία, ένα χρυσό και ένα ασημένιο στην κατηγορία Thematical Events και στις υποκατηγορίες Βραβεία και Μουσικές Εκδηλώσεις, αντίστοιχα, 2 βραβεία ένα χρυσό και ένα ασημένιο στην κατηγορία Best Conferences και στις υποκατηγορίες Διεθνή Συνέδρια και Επιχειρηματικά Συνέδρια αντίστοιχα και, τέλος, ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Exhibitions/ Roadshows και ένα ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Marketing & Communication / Καμπάνια Social Media.

Αποσπώντας τα περισσότερα βραβεία τη χθεσινής διοργάνωσης, η Amuse Concept Events, ανακηρύχθηκε Event Management Company Of the Year.

O Managing Partner της Amuse Concept Events, Βασίλης Μεντζελόπουλος, δήλωσε με αφορμή τα βραβεία: «Είναι μια πραγματικά πολύ μεγάλη διάκριση για όλους εμάς στην amuse. Με 42 άτομα στο κομμάτι της παραγωγής, στην amuse επενδύουμε σημαντικά στο να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι και έτσι η διάκριση αυτή ανήκει σε όλη την ομάδα! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πελάτες μας! Μας τιμά ιδιαίτερα που έχουμε τη δυνατότητα να δουλεύουμε με κάποιες από τις πιο δυνατές και δυναμικές εταιρείες στην Ελλάδα και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στη δουλειά μας.»

Αναλυτικά τα βραβεία:

 

Platinum στην Κατηγορία Best Corporate Events

Event Production Company of the Year

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.