Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου: Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ»

Newsroom

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου βράβευσε τους μαθητές που διακρίθηκαν στην 40η Εθνική Μαθητική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας για το έτος 2023, στο πλαίσιο μίας τελετής που διοργανώθηκε την Πέμπτη, 9 Μαΐου στα γραφεία της Διοίκησης της Τράπεζας.

Η Τράπεζα Ηπείρου αθλοθετεί κάθε χρόνο τα χρηματικά έπαθλα του διαγωνισμού, επιβραβεύοντας έμπρακτα την αριστεία, με στόχο τη στήριξη των μαθητών και την προώθηση της Μαθηματικής Επιστήμης. Η βράβευση των μαθητών εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η Τράπεζα για την ενδυνάμωση της Ηπείρου και την προσφορά στην τοπική κοινωνία. 

Τα βραβεία απένειμαν οι κκ Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου και Βασίλης Τσουκανέλης, Εντεταλμένος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, παρουσία των κκ Γιώργου Τερκίδαγλη, Προέδρου του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και Χαρίκλειας Πέτσιου, Γενική Γραμματέας του Παραρτήματος Ιωαννίνων της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, καθώς και των γονέων των μαθητών. Τα βραβεία παρέλαβαν οι μαθητές: Γιώργος Τζαχρήστας (Χρυσό Μετάλλιο), Γιώργος Ζαβέρδας (Ασημένιο Μετάλλιο), Γιάννης Καβουσιανός (Ασημένιο Μετάλλιο) και Θεοφάνης Τζαχρήστας (Χάλκινο Μετάλλιο).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου κ. Ιωάννης Βουγιούκας, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους διακριθέντες μαθητές, αναφέροντας: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που σήμερα βραβεύουμε εσάς που αριστεύσατε σε έναν τόσο απαιτητικό διαγωνισμό όπως «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ». Η Τράπεζα Ηπείρου, η Τράπεζα του τόπου μας, είναι πάντα κοντά στους νέους, που αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα του τόπου. Εύχομαι η βράβευση αυτή να είναι το κίνητρο για μεγαλύτερη συμμετοχή στον διαγωνισμό και την επόμενη φορά να βραβεύσουμε περισσότερους μαθητές». 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: