Ειδήσεις | Ελλάδα

Τρεις συλλήψεις για διακίνηση σχεδόν 9.000 πακέτων λαθραίων τσιγάρων σε Αθήνα και Πειραιά

Newsroom

Μπαράζ συλλήψεων για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων σε Αθήνα και Πειραιά, κατάσχοντας παράλληλα χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων,

Οι δύο πρώτες συλλήψεις έγιναν στα Πατήσια, όταν μετά από αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή των δύο Αφγανών 190 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία και κατασχέθηκαν. Αμέσως μετά ακολούθησε αστυνομική έρευνα σε δύο υπόγεια διαμερίσματα, στην ίδια περιοχή, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 7.432 πακέτα τσιγάρων και 586 συσκευασίες καπνού, προϊόντα λαθρεμπορίου, καθώς και το χρηματικό ποσό των 440 ευρώ.

Η τρίτη σύλληψη έγινε στη Δραπετσώνα, καθώς μετά από αστυνομικό έλεγχο ένας Πακιστανός κατελήφθη να κατέχει 77 πακέτα τσιγάρων και 49 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την προβλεπόμενη από το νόμο ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης καπνού, τα οποία και κατασχέθηκαν. Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα σε δύο υπόγεια διαμερίσματα, στην ίδια περιοχή, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 1.470 πακέτα τσιγάρων και 214 συσκευασίες καπνού, προϊόντα λαθρεμπορίου.

Και οι τρεις συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, από το Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και το Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: