Ειδήσεις

Η Αγία Σοφία και ο πιο αδύναμος κρίκος

Γιώργος Αποστολόπουλος

Στις 26 Ιουνίου 2020, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με δική του πρωτοβουλία με τον Ταγίπ Ερντογάν, για να... "σπάσει τον πάγο" όπως ειπώθηκε.
Και υποτίθεται ότι οι δύο πλευρές βρήκαν κοινά σημεία συνεννόησης σε βασικά σημεία "χαμηλής πολιτικής".

Στις 13 Ιουλίου 2020 ο Πρόεδρος της Τουρκίας ενέκρινε τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Ειλικρινά περίμενα ένα συγγνώμη προς τον Ελληνικό λαό από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Έστω ένα mea culpa όπως είχε πει κάποτε ο μεγάλος Ανδρέας Παπανδρέου.

Ένα συγγνώμη κύριε Πρωθυπουργέ, γιατί σέρνεστε ασθμαίνοντας πίσω από έναν μεγάλο εχθρό της Ελλάδας.

Ένα συγγνώμη, γιατί δεν συγκαλείτε το Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών που επανειλημμένα σας έχει προτείνει η Φώφη Γεννηματά.

Ένα συγγνώμη που εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό στο θέμα του "Μακεδονικού" συμπλέοντας με το ΣΥΡΙΖΑ και ανοίγοντας μία νέα πληγή για το μέλλον στα βόρεια σύνορά μας.

Ένα συγγνώμη που έχετε αφήσει μόνη και αβοήθητη την Κύπρο, τη μειονότητά μας στη Βόρεια Ήπειρο, τους εξαθλιωμένους Έλληνες και Πόντιους στην Τουρκία και εκείνους τους θλιμμένους Έλληνες της νότιας Ιταλίας.

Ένα συγγνώμη που παίζετε την τύχη του Καστελλόριζου στο βωμό της επιπολαιότητας.

Ένα συγγνώμη που δεν έχετε ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις και την αεροπορία μας.

Ένα συγγνώμη που δεν μιλάτε για το αυτόνομο καθεστώς που θα έπρεπε να ισχύει με βάση τις διεθνείς συνθήκες σε Ίμβρο και Τένεδο.

Ένα συγγνώμη για το πλήθος των μουσουλμάνων που εισρέουν στα νησιά μας και ύστερα μεταφέρονται "ανεπίσημα" στην Αθήνα και στην πλατεία Βικτωρίας, για να εγκατασταθούν χωρίς κανέναν ανθρωπισμό για τους ίδιους ούτε ενδιαφέρον για τους κατοίκους και το μέλλον της Αθήνας.

Ένα συγγνώμη που καταφέρατε-διαχρονικά είναι αλήθεια και το συνεχίζετε- να εκτουρκίσετε σε μεγάλο βαθμό Πομάκους και Αθίγγανους στη Θράκη μας.

Κύριε Μητσοτάκη σας κάνω καλοπροαίρετη έκκληση: Ξυπνήστε!

Στις 24 Ιουλίου, εκτός από την πρώτη ισλαμική προσευχή που έχει προγραμματιστεί στην Αγία Σοφία, είναι και η επέτειος υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης. Τυχαίο; δεν νομίζω...

Ακολουθούν το Φθινόπωρο οι Αμερικανικές εκλογές και δεν έχετε προσεγγίσει διπλωματικά όπως θα έπρεπε την Αμερικανική πολιτική ηγεσία.

Η Ελλάδα και η Κυβέρνησή της φαίνονται σαν τον "αδύναμο κρίκο", το ευάλωτο σημείο και το "μαλακό υπογάστριο" της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γερμανίας αν σας λέει κάτι αυτό ιστορικά.

Συνεπώς δράστε άμεσα, διότι τα περιθώρια στενεύουν και εάν συρθούμε σε διαπραγματεύσεις ακόμα και με συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ένα θερμό επεισόδιο, δεν θα σας σώσει καμία έξαρση του κορονοϊού, ούτε κανένα επικοινωνιακό τρικ, ούτε οι περιορισμοί των δικαιωμάτων των πολιτών.

Τα λέω για την Ελλάδα μας. Αξίζει κάτι καλύτερο αυτός ο λαός.

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες!!!
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.