Αυτοκίνητο

Rolls-Royce: Επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια με την Cullinan Series II

Κώστας Παστρίμας

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε τη νέα έκδοση της Cullinan, την Cullinan Series II, μια εξέλιξη που ενσαρκώνει την απάντηση της εταιρείας στις σύγχρονες απαιτήσεις πολυτέλειας και της αλλαγής των συνηθειών χρήσης των πελατών της. Η αρχική έκδοση της Cullinan, που κυκλοφόρησε το 2018, ήταν το πρώτο SUV υπερπολυτελείας παγκοσμίως, διαθέτοντας τεχνολογία και άνεση χωρίς συμβιβασμούς. Η νέα σειρά προσφέρει αναβαθμίσεις βασισμένες σε πληροφορίες και τεχνολογίες που εισήχθησαν τα τελευταία πέντε χρόνια, ανταποκρινόμενη στις αλλαγές των στάνταρ της πολυτελείας και διατηρώντας ταυτόχρονα τις βασικές αξίες που καθιέρωσαν την αρχική έκδοση της Cullinan ως το δημοφιλέστερο μοντέλο της μάρκας.


Εξωτερικός σχεδιασμός

Η νέα σειρά Cullinan Series II αποτελεί μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση με έμφαση στην αστική χρήση και στην οδηγική εμπειρία, καθώς οι πελάτες προτιμούν ολοένα και περισσότερο να οδηγούν τα οχήματά τους μόνοι. Τα φώτα ημέρας και η φωτιζόμενη μάσκα προσδίδουν μια νέα αισθητική, ενώ το εμπρόσθιο μέρος χαρακτηρίζεται από καθαρές γραμμές και απλές επιφάνειες που ενισχύουν τις πλούσιες διαστάσεις του αυτοκινήτου.


Εσωτερικός σχεδιασμός και υλικά

Στο εσωτερικό, οι αλλαγές περιλαμβάνουν την εγκατάσταση του ψηφιακού συστήματος SPIRIT, το οποίο ενσωματώνει την εφαρμογή Whispers και προσφέρει δυνατότητες προσαρμογής από τον ψηφιακό στον φυσικό κόσμο. Η επανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και τα πίσω καθίσματα προσφέρουν ανεξάρτητη συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία, ενώ τα νέα υλικά και τα διακοσμητικά στοιχεία ενισχύουν την πολυτέλεια και την αίσθηση κομψότητας.


Ανάπτυξη και καινοτομία

Η Rolls-Royce συνεχίζει την εξέλιξη των υλικών και των τεχνολογιών της, όπως αποδεικνύεται από την παρουσίαση της Cullinan Series II, που διατηρεί την ικανότητα να εξερευνά απρόσιτες τοποθεσίες με ασφάλεια και άνεση, ενώ παράλληλα ενσωματώνει αισθητικές και λειτουργικές καινοτομίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς εξελισσόμενες απαιτήσεις των πελατών της για υπερπολυτέλεια και ξεχωριστή παρουσία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: