Αγορές | Forex

Bitcoin: Άνοδος και ισχυρή ανάκαμψη, άνω των 53.000 δολαρίων,

Newsroom

Στα υψηλότερα επίπεδα των τελετυταίων ημερών κινείται η τιμή του Bitcoin τη Δευτέρα, συμπαρασύροντας θετικά και τα άλλα κρυπτονομίσματα.

Σημειώνεται πως η ανάκαμψη έρχεται μεγά από τις σημαντικές απώλειες που σημείωσαν τα κρυπτονομίσματα την περασμένη εβδομάδα, εν μέσω της αναταραχής που προκάλεσαν στις αγορές οι προθέσεις της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν για αύξηση της φορολογίας των πλουσιότερων Αμερικανών πολιτών.

Στην κίνηση των κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin ενισχύεται 7,75% στα 53.354 δολάρια, το Ethereum ανεβαίνει 9,93% στα 2.479 δολάρια και το XRP κερδίζει 12,59% στα 1.179 δολάρια.
Σημειώνεται πως η προσοχή των επενδυτών σε ό,τι αφορά τα κρυπτονομίσματα επικεντρώνεται στα μέτρα και στο νομοθετικό πλαίσιο που εξετάζουν τα οικονομικά επιτελεία των κυβερνήσεων για τη διαχείριση τους.

Σημειώνεται πως νωρίτερα τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Tesla, Έλον  Μασκ, ανήρτησε στο Twitter ένα σχόλιο που ενδέχεται να «κρύβει» την πρόθεση του για μεγαλύτερη έκθεση στα κρυπτονομίσματα.

«What does the future hodl?» ανέφερε ο Μασκ, χρησιμοποιώντας το hold on a deal life, ένα όρο που χρησιμοποιούν συχνά οι επενδυτές των κρυπτονομισμάτων.
 

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS: