Star Wars Galactic Starcruiser: Η Disney κλείνει το επικό διαδραστικό ξενοδοχείο της ένα χρόνο μετά τα εγκαίνιά του

Σε αναστολή της λειτουργίας του διαδραστικόυ ξενοδοχείου Star Wars Galactic Starcruiser, το οποίο εγκαινιάστηκε μόλις πέρυσι, ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει η Disney. Τα καταλύματα θα είναι διαθέσιμα μέχρι Σεπτέμβριου του 2023, με τιμές από 4.800 έως 6.000 δολάρια.
Star Wars Galactic Starcruiser: Η Disney κλείνει το επικό διαδραστικό ξενοδοχείο της ένα χρόνο μετά τα εγκαίνιά του

Το ξενοδοχείο της Disney World με θέμα το Star Wars πραγματοποιεί το… τελευταίο του ταξίδι, ένα σχεδόν χρόνο μετά τα επίσημα εγκαίνιά του. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, τα διαδραστικά καταλύματα Galactic Starcruiser που βασίζονται στις εμβληματικές ταινίες θα κλείσουν το Σεπτέμβριο,

Διαβάστε ακόμα: Karl Lagerfeld Macau - Tο μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο σχεδιασμένο από τον θρύλο της μόδας ανοίγει στο Μακάο

Η διαμονή στο θέρετρο που βρίσκεται στο θεματικό πάρκο Hollywood Studios της Disney στο Ορλάντο της Φλόριντα, κόστιζε στους επισκέπτες από 4.800 έως 6.000 δολάρια περίπου ανά καμπίνα. Στην τιμή περιλαμβάνονταν δύο διανυκτερεύσεις με φαγητό, προγραμματισμός δραστηριοτήτων και ειδική πρόσβαση στην περιοχή Galaxy’s Edge του θεματικού πάρκου.

«Αυτή η premium εμπειρία μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε νέα πράγματα σε μικρότερη κλίμακα 100 δωματίων. Καθώς προετοιμαζόμαστε για το τελευταίο του ταξίδι, θα πάρουμε ό,τι μάθαμε για να δημιουργήσουμε μελλοντικές εμπειρίες που μπορούν να προσεγγίσουν περισσότερους από τους επισκέπτες και θαυμαστές της Disney», ανέφερε η Disney στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Εικόνα

Η τελευταία ευκαιρία να μείνει κανείς στο διαδραστικό ξενοδοχείο θα είναι από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία πρόκειται να επικοινωνήσει με τους επισκέπτες που είχαν κάνει κράτηση την τελευταία ημερομηνία ή μετά από αυτήν για να παρουσιάσει άλλες επιλογές ή τροποποιήσεις στα σχέδιά τους.

Εικόνα

Οι νέες κρατήσεις έχουν διακοπεί προσωρινά, αν και το αξιοθέατο θα ανοίξει ξανά στις 26 Μαΐου. Η εταιρεία δήλωσε ότι ανυπομονεί να προσφέρει στους επισκέπτες μια «εξαιρετική εμπειρία» κατά τη διάρκεια του χρόνου που θα παραμείνει ανοιχτό.

Το Galactic Starcruiser συγκέντρωσε μερικές από τις υψηλότερες βαθμολογίες ικανοποίησης επισκεπτών στην 50χρονη ιστορία του Walt Disney World. Ωστόσο, σε μια πρόσφατη ανάλυση κερδών, ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger, σημείωσε ότι η εταιρεία έπρεπε να εξοικονομήσει χρήματα υιοθετώντας επιθετικότερες λύσεις. «Οι πρωτοβουλίες μείωσης του κόστους που ανακοίνωσα το περασμένο τρίμηνο βρίσκονται σε εξέλιξη και είμαστε σε καλό δρόμο για να πετύχουμε ή να υπερβούμε τον στόχο μας των 5,5 δισ. δολαρίων», είπε.

Όταν ρωτήθηκε για τους λόγους αναστολής λειτουργίας του θερέτρου, εκπρόσωπος της Disney απάντησε στο CNN ότι ήταν μια «επαγγελματική απόφαση» χωρίς περαιτέρω σχόλια. Επίσης, δεν έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής το τι θα συμβεί με το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Galactic Starcruiser.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ