Συνάντηση του Υφυπουργού κ. Πετραλιά με τη Διευθύντρια Υποστήριξης Μεταρρυθμίσεων των Κρατών-Μελών της ΕΕ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνάντηση του Υφυπουργού κ. Πετραλιά με τη Διευθύντρια Υποστήριξης Μεταρρυθμίσεων των Κρατών-Μελών της ΕΕ
Αντικείμενο οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στον τομέα του Πράσινου Προϋπολογισμού (Green Budgeting) και της Λογιστικής Μεταρρύθμισης (Accounting Reform).

Συνάντηση εργασίας του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αθανάσιου Πετραλιά με την κα Nathalie Berger, Διευθύντρια Υποστήριξης Μεταρρυθμίσεων των Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG REFORM Director for Support to Member States ‘Reforms) για τις μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στον τομέα του Πράσινου Προϋπολογισμού (Green Budgeting) και της Λογιστικής Μεταρρύθμισης (Accounting Reform).

Στις 15 και 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με την υποστήριξη της Ε.Ε.( Technical Support Instruments), ανταλλαγή τεχνογνωσίας με στελέχη των Υπουργείων Οικονομικών της Αυστρίας και της Ισπανίας, καθώς και με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ( DG Reform) επί της μεθοδολογίας, κατάρτισης του Πράσινου Προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Νότια Κορέα προσφέρει δωρεάν διακοπές - Πώς να κάνετε αίτηση

gazzetta
gazzetta reader insider insider