Τραπεζικά δώρα για τους φοιτητές που δεν κάνουν… κοπάνα

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τραπεζικά δώρα για τους φοιτητές που δεν κάνουν… κοπάνα

Τώρα οι φοιτητές έχουν ένα ακαταμάχητο κίνητρο για να παρακολουθούν τα μαθήματα και να… περιορίσουν τις «κοπάνες που, ως γνωστόν, αποτελούν συνήθη πρακτική της φοιτητικής ζωής.


Με το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης της Τράπεζας Πειραιώς, οι φοιτητές κάνουν check-in κάθε φορά που πηγαίνουν στο αμφιθέατρο και μπαίνουν σε καθημερινές κληρώσεις για μικρά και μεγάλα δώρα.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή Check In Class στο κινητό ή το tablet από το Google Store (Android) ή το Apple Store (iOS).

Το πρόγραμμα ισχύει για όλους τους φοιτητές που είναι εγγεγραμμένοι σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Για να γραφτούν σε αυτό, θα πρέπει να επισκεφτούν ένα κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς με τη φοιτητική τους ταυτότητα.

Με κάθε check-in, βλέπουν σε πραγματικό χρόνο αν κέρδισαν ένα powerbank (φορητός φορτιστής κινητού) και μπαίνουν στην κλήρωση για μεγαλύτερα δώρα.

Η παραλαβή των φορητών φορτιστών γίνεται από συγκεκριμένα καταστήματα διάθεσης δώρων. Οι τυχεροί της μεγάλης κλήρωσης θα παραλάβουν τα δώρα τους με έξοδα της Τράπεζας, κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης στα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλώσει.

Ο διαγωνισμός ισχύει έως τις 31/12/2016 και οι νικητές ενημερώνονται ηλεκτρονικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider