Αυξήσεις σε επιδόματα για τους εργαζομενους στην Παγκρήτια Τράπεζα

Ελένη Μπότα
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αυξήσεις σε επιδόματα για τους εργαζομενους στην Παγκρήτια Τράπεζα

Νέα εποχή, με διασφάλιση των θέσεων εργασίας και αύξηση των επιδομάτων, «ανατέλλει» για τους εργαζόμενους της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Σύμφωνα με τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση που υπέγραψαν οι εργαζόμενοι με την διοίκηση της Τράπεζας με ισχύ από 1.1.2017 έως και τις 31/12/2018, προβλέπεται η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και μετά από καταγραφή των υφιστάμενων αναγκών, να γίνουν και προσλήψεις που θα κριθούν αναγκαίες καθώς και η εκπόνηση νέου Οργανογράμματος έως το τέλος του 2017.

Επίσης στη νέα επιχειρησιακή σύμβαση προβλέπεται ότι το καταβαλλόμενο επίδομα παιδικής μέριμνας αυξάνεται από 1/1/2018 σε 43 ευρώ μηνιαίως για το κάθε παιδί και από 12/7/2018 σε 50 ευρώ μηνιαίως για το κάθε παιδί.

Το χορηγούμενο επίδομα παιδικής μέριμνας σε γονείς τριών ή και περισσότερων παιδιών αυξάνεται από 1/1/2018 σε 48 ευρώ μηνιαίως για το κάθε παιδί και από 1/7/2018 σε 60 ευρώ μηνιαίως για το κάθε παιδί.

Το καταβαλλόμενο από την τράπεζα επίδομα βρεφονηπιακού σταθμού, ποσού 231 ευρώ μηνιαίως για κάθε παιδί δύναται, μετά από αίτηση του εργαζομένου, να καταβάλλεται εφάπαξ για όλο το έτος κάθε Σεπτέμβριο απευθείας στον τραπεζκό λογαριασμό του παιδικού σταθμού που ο εργαζόμενος έχει επιλέξει.

Επίσης για τα παιδιά των εργαζοπμένων της τράπεζας που κατά την αποφοίτηση τους από τυην γ΄Λυκείου συγκεντρώνουν βαθμολογία άνω του 18,50, καταβάλλεται ως Αριστείο το ποσό των 300 ευρώ εφάπαξ.

Τέλος για την βελτίωση των παροχών προς τους ασφαλισμένους από την υπογραφή της παρούσας σύμβασης αυξάνεται η εισφορά της τράπεζας προς το Πρόγραμμα Ομαδικής Αωής και Υγείας κατά 20.000 ευρώ και διαμορφώνεται πλέον στο ποσό των 120.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider