Η Sky Express «ανοίγει φτερά» για την Κάλυμνο

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Sky Express «ανοίγει φτερά» για την Κάλυμνο

Στη Skyepxress που μειοδότησε στους ναύλους στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 από την ΥΠΑ ,αναμένεται να ανατεθεί η αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Καλύμνου και αντίστροφα , το δίμηνο Αυγούστου -Σεπτεμβρίου.

Η Κάλυμνος θα εντάσσεται πλέον στους προορισμούς που θα εξυπηρετούνται σε αποκλειστικότητα από τη Sky Express, μετά την κατακύρωση του αποτελέσματος της σχετικής διαγωνιστικής διαδικασίας από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για τους δύο αυτούς μήνες ενώ υπάρχει και δυνατότητα παράτασης έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Η Sky Express θα εξυπηρετεί το παραπάνω δρομολόγιο με έξι (6) πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, διπλή πτήση την Τετάρτη (πρωί-απόγευμα), Παρασκευή και Σάββατο. Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες στο www.skyexpress.gr.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η εταιρεία διαθέτει το δεύτερο μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού και κατάφερε μέσα σε ένα χρόνο να διπλασιάσει την επιβατική της κίνηση ενισχύοντας και την τουρισιτκή ανάπτυξη των προορισμών που εξυπηρετεί. Μόνο τον τελευταίο χρόνο η Sky Express έχει προσθέσει 18 νέους προορισμούς στο δίκτυό της, εξυπηρετώντας 9 γραμμές κατά αποκλειστικότητα ενώ προχώρησε και στην ανανέωση του στόλου της αλλά και εξασφάλισε παρουσία σε όλα τα κανάλια πώλησης.

Στόχος της αεροπορικής εταιρείας άλλωστε όπως είχε αναφέρει το insider.gr είναι να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ανταγωνιστικότητά της στην εγχώρια αγορά αερομεταφορών, ευελπιστώντας να διακινήσει 500.000 επιβάτες την τρέχουσα χρονιά, τριπλάσιους δηλαδή από τους 170.000 που διακίνησε το 2016.

Η ελληνική αεροπορική εταιρεία πρόσφατα βραβεύτηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως η «Ταχύτερα Αναπτυσσόμενη Αεροπορική Εταιρεία», ενώ έχει βραβευτεί και ως η «Καλύτερη Ευρωπαϊκή Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία» από τον επίσημο ευρωπαϊκό σύνδεσμο περιφερειακών αερομεταφορέων (European Regional Airlines Association). Επιπλέον σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι η Νο.1 εταιρεία στην Ελλάδα, όσον αφορά στην έγκαιρη αναχώρηση πτήσεων. Η εταιρεία Sky Εxpress είναι κομμάτι του υγιούς ελληνικού ομίλου Aviareps του επιχειρηματία Γιάννη Γρύλου ο οποίος δραστηριοποιείται ποικιλοτρόπως στον κλάδο του τουρισμού εδώ και χρόνια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider