Cenergy Holdings: Πρόταση για μικτό μέρισμα 0,08 ευρώ ανά μετοχή - Στις 28/5 η ΓΣ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Cenergy Holdings: Πρόταση για μικτό μέρισμα 0,08 ευρώ ανά μετοχή - Στις 28/5 η ΓΣ
Η πρόταση για μικτό μέρισμα 0,08 ευρώ ανά μετοχή θα συζητηθεί στην Ετήσια Τακτική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Cenergy Holdings.

Η πρόταση για μικτό μέρισμα 0,08 ευρώ ανά μετοχή θα συζητηθεί στην Ετήσια Τακτική και Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Cenergy Holdings, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2024, στις 10.00 πμ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης), στην έδρα της εταιρείας στις Βρυξέλλες. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η ημερήσια διάταξη της συνέλευσης έχει ως εξής:

Α. Τακτική Γενική Συνέλευση

1. Έκθεση διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

2. Έκθεση του νόμιμου ελεγκτή αναφορικά με τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις της Εταιρείας για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

3. Παρουσίαση των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων, της σχετικής έκθεσης διαχείρισης, και της έκθεσης του νόμιμου ελεγκτή επί των ενοποιημένων οικονομικών καταστάσεων.

4. Έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων για το οικονομικό έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023 (συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης των αποτελεσμάτων χρήσης και της διανομής μεικτού μερίσματος 0,08 ευρώ ανά μετοχή).

5. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

6. Απαλλαγή του νόμιμου ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης.

7. Ανανέωση της θητείας των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και εκλογή νέου μέλους. Όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα αμειφθούν για τη θητεία τους σύμφωνα με την πολιτική αποδοχών που υποβάλλεται προς έγκριση από την παρούσα Συνέλευση υπό το θέμα 9 της ημερήσιας διάταξης.

8. Νόμιμος ελεγκτής

α. Έγκριση αμοιβής του νόμιμου ελεγκτή σχετικά με την υποβολή ετήσιων οικονομικών εκθέσεων σύμφωνα με το Ενιαίο Ευρωπαϊκό Ηλεκτρονικό Μορφότυπο (ESEF) για το οικονομικό έτος 2023.

β. Αλλαγή εκπροσώπου.

9. Έγκριση της αναθεωρημένης πολιτικής αποδοχών.

10. Έγκριση της έκθεσης αποδοχών

Β. Έκτακτη Γενική Συνέλευση

1. Χορήγηση εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο σχετικά με την απόκτηση και διάθεση από την Εταιρεία των ιδίων μετοχών της και τροποποίηση του καταστατικού με ένταξη του άρθρου 7α.

2. Συντονισμός του Καταστατικού

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΟΠΑΠ: Διανέμει υπόλοιπο καθαρό μέρισμα 0,5799 ευρώ ανά μετοχή

Η Cegeka επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα με νέο γραφείο στην Αθήνα

gazzetta
gazzetta reader insider insider