Εκπτώσεις και εκδηλώσεις φέρνει το Smartphone Festival 2018 της Huawei

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκπτώσεις και εκδηλώσεις φέρνει το Smartphone Festival 2018 της Huawei

Την δική της γιορτή της τεχνολογίας, το Smartphone Festival 2018, πραγματοποιεί η Huawei μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε σε εκδήλωση με παρουσία εκπροσώπων του Τύπου και σημαντιών συνεργατών της.

Το Smartphone Festival 2018 που εγκαινιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα είναι το δεύτερο Φεστιβάλ Τεχνολογίας που πραγματοποιεί η εταιρεία. Η δράση που ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται φέτοςγια δεύτερη χρονιά, με σκοπό να καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός, καθώς η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε πολύ θετική.

Τι είναι όμως το “Smartphone Festival by Huawei; Το Smartphone Festival αποτελεί ένα θεσμό της Huawei που επιδιώκει να μυήσει τον κόσμο στην τεχνολογία των smartphones, στις νέες τάσεις της αγοράς αλλά και στην ιστορία της εταιρείας, στα εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες της που διευκολύνουν τη ζωή μας καθημερινά, στην μοναδική ποιότητα και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες του αύριο όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη, που μέσω των συσκευών Huawei βρίσκεται ήδη στα χέρια μας.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή για την τεχνολογία γύρω από τα smartphones η οποία πραγματοποιείται με την σφραγίδα μιας από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου, η Huawei θα μας συστήσει νέες συσκευές, θα διοργανώσει διάφορα events και εκπλήξεις σε όλη την Ελλάδα ώστε να έχουν την ευκαιρία οι καταναλωτές εκτός Αθηνών να μάθουν περισσότερα γύρω από τις συσκευές αλλά και την δυνατότητα να αποκτήσουν ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας σε προνομιακές τιμές.

Το smartphone festival ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τα τέλη Οκτωβρίου. Στο διάστημα αυτό των 50 ημερών η Huawei, σκοπεύει να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σε θέματα τεχνολογίας και αξιοποίησης των αμέτρητων λειτουργιών των σύγχρονων smartphones και tablets, να επιβραβεύσει τους πιστούς φίλους της εταιρείας και να δημιουργήσει νέους ισχυρούς δεσμούς με τους Έλληνες καταναλωτές. «Στόχος μας είναι να κάνουμε την τεχνολογία κατανοητή και προσιτή για όλο τον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Country Manager της κινητής στην Ελλάδα, κος Lin Bing. Ενώ παράλληλα, ο κος Γιάννης Σίμος, Commercial Executive Director των καταστημάτων Public ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του εξέφρασε την θετική του άποψη για ενέργειες όπως το Smartphone Festival και ανέφερε χαρακτηριστικά, «Μας ευχαριστεί ιδιαίτερα να βλέπουμε κορυφαίες εταιρείες όπως η Huawei να σχεδιάζουν ενέργειες με κεντρικό άξονα τον καταναλωτή. Πιστεύω ότι το Smartphone Festival είναι μία ευκαιρία για όλους τους Έλληνες να μάθουν περισσότερα για τα smartphones, τη συσκευή που τους συντροφεύει καθημερινά, αλλά και τώρα με τις νέες προνομιακές τιμές να αποκτήσουν αυτήν που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους».

Μέσω του Smartphone Festival η Huawei θέλει επίσης να μοιραστεί το όραμά της για έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, όπου όλα είναι δυνατά μέσα από τον συνδυασμό προοδευτικής σκέψης, καινοτόμου τεχνολογίας και προϊόντων και εταιρικής φιλοσοφίας με επίκεντρο τον καταναλωτή.

Οι πρωταγωνιστές του φεστιβάλ είναι τα smartphones της Huawei και για το λόγο αυτό οι καταναλωτές θα βρουν κορυφαίες συσκευές της Huawei στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα σε προνομιακές τιμές. Συγκεκριμένα μπορείτε να αποκτήσετε το κορυφαίο P20 Pro, με το οποίο έχετε την δυνατότητα να φωτογραφίζετε σαν επαγγελματίας me 699 ευρώ ενώ το P20 με 499 ευρών. Αντίστοιχες εκτπώσεις έχουν και τα κινητά της σειράς Y series 2018 της Huawei ( Υ6 Prime 2018:199 ευρώ, Y& Prime 2018:179 ευρώ, Υ6 2018: 149 ευρώ, Υ5:129 ευρώ,Υ6:2017 99 ευρώ). Λίγο πριν μάλιστα την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της Huawei Mate 20 , μπορείτε να βρείτε με έκπτωση και τα προηγούμενα μοντέλα Mate. Συγκεκριμένα το Huawei Mate 10 lite στα 249 ευρώ αλλά και το Huawei P Smart στα 219 ευρώ.

Σε μια προσπάθεια να συστήσει τον κόσμο των smartphone σε όλη την Ελλάδα η εταιρεία θα επισκεφτεί πόλεις σε όλη την Ελλάδα και θα χαρίσει ειδικευμένες γνώσεις τεχνολογίας αλλά και φωτογραφίας γύρω από τα smartphones.

Στο πλαίσιο της Γιορτής Τεχνολογίας η Huawei θα λανσαρει και νέες συσκευές. Το Huawei P20 έρχεται σε νέα έκδοση με 64GB και σε χρώμα Twilight (το χρώμα της χρονιάς όπως χαρακτηρίστηκε από την Pantone), το οποίο λάτρεψαν οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Η τρίτης γενιάς κάμερα Leica επιστρέφει για τους λάτρεις της φωτογραφίας! Με 20MP ασπρόμαυρο και 12MP έγχρωμο φακό, Super Slow Motion, την υποστήριξη της τεχνητής νοημοσύνης (Master AI) και πολλές άλλες λειτουργίες σας μετατρέπει σε επαγγελματία φωτογράφο. Επιπλέον από τις 13 Σεπτεμβρίου θα είναι πλέον διαθέσιμο και το νέο Huawei Mate 20 lite, μια συσκευή, με τέσσερις κάμερες τεχνητής νοημοσύνης ιδανική για επαγγελματική χρήση.

Για περισσότερες πληφοροίες μπείτε εδώ και ανακάλυψε όλες τις ενέργειες που θα πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.