Welcome Stores: Στα 59 εκατ. ο τζίρος του 2017

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Welcome Stores: Στα 59 εκατ. ο τζίρος του 2017

Ορόσημο το 2020 για την εξάπλωση του δικτύου σε 100 καταστήματα έβαλαν τα Welcome Stores κατά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Porto Palace, στις 3 και 4 Μαρτίου.

Κατά την παρουσίαστη των αποτελεσμάτων της εταιρείας επισημάνθηκε ότι ο τζίρος της έφτασε τη χρονιά που μας πέρασε τα 59 εκατ. ευρώ ενώ σημειώθηκε και αύξηση πωλήσεων της τάξης του 14%. Όσο για τη νέα χρόνια, ο πήχης ορίστηκε στα 65 εκατ. ώστε η εταιρεία να συνεχίσει να παρουσιάζει ένα «υγιές και ασφαλές οικονομικά προφίλ».

Η συνέλευση έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της αλυσίδας Welcome Stores, να κάνουν μια γενική αποτίμηση της πορείας της εταιρείας, ελέγχοντας στόχους που επιτεύχθηκαν και θέτοντας νέους, ακόμη πιο υψηλούς αλλά και στα νέα μέλη του δικτύου να συστηθούν. Να υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία χρονιά στο δίκτυο προστέθηκαν δύο νέα μέλη το Welcome Stores Τζωράκης στο Ηράκλειο & το Welcome Stores Μανιάς στα Χανιά.

Πλέον η αλυσίδα αριθμεί περί τα 84 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, με εντονότερη την παρουσία της στη Βόρεια και Νησιωτική χώρα. Όπως μάλιστα ανακοινώθηκε, στα μελλοντικά σχέδια περιλαμβάνεται και η περαιτέρω επέκτασή της στην Αττική και στη νότια Ελλάδα για να φτάσει να αριθμεί μέχρι το 2020 τα 100 καταστήματα.

«Το 2018 αναμένεται να είναι μια χρονιά μεγάλων βημάτων. Στόχοι μας: Η ολοκλήρωση του e-shop Welcome Stores και της on line μηχανογράφησης, η επένδυση περισσότερων από 400.000 € στην ανακαίνιση των καταστημάτων μας και η εξάπλωση του δικτύου σε όλη την Ελλάδα, που αναμένουμε ότι θα ξεπεράσουν τα 90! Θέλουμε ο χάρτης της χώρας μας να γεμίσει από τα χαμογελαστά πρόσωπα της WelcomeStores. Μια αλυσίδα από χαμόγελα!», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίασή του Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κ. Βασίλη Λέττα:

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider