«Ξεπουλάει» η Folli Follie αναζητώντας ρευστό

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ξεπουλάει» η Folli Follie αναζητώντας ρευστό

Δεκαήμερο προσφορών με εκπτώσεις που αγγίζουν ακόμη και το 80% της αρχικής τιμής σε επιλεγμένα προϊόντα ξεκίνησε η Folli Follie σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της ρευστότητας της, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο όμιλος.

Το «Fabulous end of season bazzar» που ξεκίνησε η αλυσίδα είναι διαθέσιμο τόσο από το ηλεκτρονικό της κατάστημα όσο και από επιλεγμένα καταστήματα σε Ερμού, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Metro Mall, Κηφισιά, Mall, Νέα Ιωνία και Ηράκλειο. Οι τιμές, μετά την προσφορά ξεκινούν από τα 20 ευρώ για τα γυαλιά ηλίου και τα 40 ευρώ για τσάντες, όταν οι αρχικές τιμές ξεπερνούν και τα 150 ευρώ το τεμάχιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το δεύτερο αιφνιδιαστικό bazaar που πραγματοποιεί ο όμιλος Folli Follie. Είχε προηγηθεί τον Ιούλιο δεκαήμερο προσφορών σε καλλυντικά και κρέμες. Οι μεγάλες εκπτώσεις σχετίζονται άμεσα με τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η εταιρεία λόγω και των νομικών της προβλημάτων μετά από την αποκάλυψη ανακριβειών στους ισολογισμούς της. Αυτό, άλλωστε, είχαν δηλώσει και στελέχη της διοίκησης κατά τη συζήτηση του αιτήματος προστασίας από τους πιστωτές του ομίλου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών την προηγούμενη εβδομάδα,

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.