ΒΙΚΟΣ: Ενισχύει τη συνεργασία της με την Lidl

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΒΙΚΟΣ: Ενισχύει τη συνεργασία της με την Lidl

Πρωτοβουλίες για την ενδυνάμωση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά αναλαμβάνει η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία ΒΙΚΟΣ επεκτείνει τη συνεργασία της με την Lidl Hellas και από την Δευτέρα 12 Μαρτίου οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από όλα τα καταστήματα Lidl, το νέο φυσικό μεταλλικό νερό Saguaro στην τιμή του 1,29 ευρώ (6X1,5 lt), το οποίο παράγει αποκλειστικά η ΒΙΚΟΣ για την Lidl Hellas.

Επιπλέον σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της Lidl διατίθενται τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που παράγει η ΒΙΚΟΣ για την Lidl Hellas, όπως το επιτραπέζιο νερό Lidl, το ανθρακούχο μεταλλικό νερό, αναψυκτικά (cola, πορτοκαλάδα, λεμονάδα, γκαζόζα) και κρύο τσάι με την επωνυμία Freeway.

Η συνεργασία με την εταιρεία ΒΙΚΟΣ χρονολογείται από την πρώτη μέρα παρουσίας της Lidl στην Ελλάδα με σταθερά ανοδική πορεία. Όλα τα προϊόντα της παράγονται σύμφωνα με τις πιο υψηλές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, απαιτούμενη προδιαγραφή για τη συνεργασία όλων των προμηθευτών με την Lidl Ελλάς.

Η ΒΙΚΟΣ είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του φυσικού μεταλλικού νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην ελληνική αλλά και ξένη αγορά. Η εταιρεία αξιοποιεί επτά πηγές νερού και διαθέτει 30 γραμμές παραγωγής, εκ των οποίων οι 13 είναι γραμμές εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών, με δυναμικότητα παραγωγής 441.600 λίτρων/ώρα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.