Η Airbus «προειδοποιεί» τους εργαζομένους της για το Brexit

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η Airbus «προειδοποιεί» τους εργαζομένους της για το Brexit

Προειδοποιητική «υπενθύμιση» προς τους εργαζομένους της εξέδωσε η Airbus για το ενδεχόμενο εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ και τις μεγάλες επιπτώσεις που θα είχε αυτή για την εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών.

Όπως επισημαίνει, η μελλοντική της επένδυση στη Βρετανία θα μπορούσε να εξαρτάται από την παραμονή ή μη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια προειδοποίηση προς τους Βρετανούς υπαλλήλους της ενόψει του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου.

Ο οικονομικός αντίκτυπος από ένα Brexit είναι ένα από τα βασικά θέματα για τους ψηφοφόρους ενόψει του δημοψηφίσματος για την παραμονή ή την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

«Πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας ότι οι μελλοντικές επενδύσεις εξαρτώνται πάρα πολύ από το οικονομικό περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί η εταιρία», ανέφερε η επιστολή, που φέρει την υπογραφή του γενικού επιχειρησιακού διευθυντή της Airbus Tom Williams και του επικεφαλής της εταιρίας στη Βρετανία Paul Kahn.

Η εταιρία έχει ήδη εκφράσει την πεποίθηση ότι οι δραστηριότητες στη Βρετανία είναι περισσότερο ανταγωνιστικές λόγω του ότι η χώρα είναι μέλος της ΕΕ. Στην επιστολή της η Airbus ανέφερε ότι το επιχειρηματικό της μοντέλο βασίζεται στην ικανότητα της να διακινεί ελεύθερα προϊόντα, πρόσωπα και ιδέες σε όλη την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider