Επιστρέφει η Felicia πάλι από τη Skoda;

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επιστρέφει η Felicia πάλι από τη Skoda;

H Skoda ετοιμάζεται να εφαρμόσει μια αυστηρή επιθετική στρατηγική με όπλα της τα επερχόμενα ηλεκτρικά μοντέλα. Κάτω από την επίβλεψη του όμιλου της Volkswagen η τσέχικης εταιρείας ενδέχεται να φέρει ξανά στην επιφάνεια το όνομα Felicia. Ωστόσο, το νέο hatchback μοντέλο θα έχει αυτή τη φορά “ηλεκτρική καρδιά”, γι’αυτό και η ονομασία θα ακολουθείται από το αρχίγραμμα Ε (electric).

Να θυμίσουμε ότι το όνομα Felicia είχε χρησιμοποιηθεί στα μέσα της δεκαετίας του 1990 μέχρι και το 2001 και αντιπροσώπευε τον προκάτοχο της Fabia.

H νέα Skoda Felicia E θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο και θα βασίζεται στην πλατφόρμα ΜΕΒ του γερμανικού ομίλου. Ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι οι Τσέχοι θα προσφέρουν το “πράσινο” μοντέλο τους σε δύο εκδόσεις, έτσι ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα είτε από τον μεγάλο χώρο αποσκευών είτε από την μεγαλύτερη αυτονομία. Σε εξωτερικές διαστάσεις θα φτάνει το Rapid Spaceback, αλλά σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα η ευρυχωρία του θα ανταγωνίζεται ακόμα και τα επίπεδα του Superb!

To νέο hatchback μοντέλο δεν αναμένεται νωρίτερα από το 2021, αλλά η Skoda θα παρουσιάζει συνεχώς ηλεκτρικά μοντέλα από το 2019, με το πρώτο της δημιούργημα να είναι το Citigo.

Επιστρέφει η Felicia πάλι από τη Skoda;
Επιστρέφει η Felicia πάλι από τη Skoda;

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider