Oφελος έως 7.000 ευρώ για το Volvo XC60

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Oφελος έως 7.000 ευρώ για το Volvo XC60

Aκόμη ελκυστικότερο γίνεται το Volvo XC60 χάρη στην προωθητική ενέργεια της ελληνικής αντιπροσωπείας, που προβλέπει όφελος έως 7.000 ευρώ και πέντε χρόνια δωρεάν πλήρες σέρβις, εγγύηση και οδική βοήθεια!

Το Volvo XC60 συνεχίζει να αποτελεί σταθερά το best seller της σουηδικής μάρκας και ταυτόχρονα παραμένει ακλόνητο στην κορυφαία θέση των premium SUV με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Συγκεκριμένα, πέρυσι ταξινομήθηκαν 217 καινούρια XC60 στην Ελλάδα, που συνιστούν την πρώτη θέση στην κατηγορία για πέμπτη συνεχή χρονιά, ενώ το ίδιο ίσχυσε και στην Ευρώπη με συνολικά 82.990 πωλήσεις.

Το premium SUV βρίσκεται σήμερα στην πιο ώριμη και ολοκληρωμένη φάση του, ενώ η απόκτησή του γίνεται προσιτότερη από ποτέ χάρη στη δελεαστική προωθητική καμπάνια της ελληνικής αντιπροσωπείας Volvo Car Hellas. Σε αυτήν προβλέπεται όφελος έως 7.000 ευρώ για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, που θα ταξινομηθούν έως το τέλος Μαϊου και αναβαθμίζεται με 5 χρόνια δωρεάν πλήρες σέρβις, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αφορά τις εκδόσεις Summum και R-Design του Volvo XC60 D4 με τον προηγμένο κινητήρα 1.969 κ.εκ. της οικογένειας Drive-E, που αποδίδει 190 ίππους και συνδυάζεται με το υπερσύγχρονο αυτόματο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων. Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των μοντέλων είναι η premium αίσθηση, τα κορυφαίας ποιότητας υλικά, το φημισμένο σκανδιναβικό design, η άψογη οδική συμπεριφορά, η πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών και η παροιμιώδης ασφάλεια Volvo.

Η έκδοση Summum εστιάζει στην ύψιστη πολυτέλεια, διαθέτοντας -μεταξύ άλλων- στον πλουσιότατο εξοπλισμό της δερμάτινα καθίσματα, ψηφιακό πίνακα οργάνων με οθόνη αφής 8 ιντσών high definition, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο κάθισμα οδηγού με μνήμες, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, κλπ.

Η έκδοση R-Design προσανατολίζεται περισσότερο στην σπορ εμπειρία και αίσθηση οδήγησης, γιαυτό και εφοδιάζεται με σπορ σασσί. Επίσης ο εξοπλισμός της περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα με επένδυση Nubuck και περφορέ, ενώ διακοσμητικά και ένθετα R-Design υπάρχουν σε πολλά σημεία – στη μάσκα, στην κονσόλα, στο τιμόνι και αλλού. Σπορ πεντάλ, σπορ εξατμίσεις και σπορ δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων συμπληρώνουν την εικόνα. Και εδώ υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με έγχρωμη οθόνη 8” υψηλής ανάλυσης αλλά με το R-Design, σπορ θέμα.

Αυτονόητο θεωρείται, ότι και οι δύο εκδόσεις αποτελούν υπόδειγμα κορυφαίας ασφάλειας με προδιαγραφές Volvo και περιλαμβάνουν στον βασικό εξοπλισμό τους το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety. Ένα σύστημα που πρώτη η Volvo παρουσίασε στο XC60 και έκτοτε αφ’ ενός έχει εξελιχθεί σε απίστευτο βαθμό και αποτελεσματικότητα, αφ’ ετέρου έχει αποτελέσει έμπνευση για την υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο επισήμων διανομέων της Volvo σε όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθούν το www.volvocars.gr

Oφελος έως 7.000 ευρώ για το Volvo XC60
Oφελος έως 7.000 ευρώ για το Volvo XC60
Oφελος έως 7.000 ευρώ για το Volvo XC60

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider